Новото поколение топмодели: Юми Ламберт

За манекенките в модния бранш не е лесно да се задържат дълго на върха на славата, но е още по-трудно да се наложат като име, защото конкуренцията е жестока. Всяка година нови красиви момичета търсят своя път към успеха.

Седмиците на модата са сериозен показател дали ще успееш да се наложиш като лице, което известните модни брандове ще търсят за дефилета или рекламни кампании.

Решихме да ви представим поредица от млади дами, които имат шансове за бляскава кариера. Днес ще ви запознаем с нежното създание Юми Ламберт, чийто интересен етнически произход й е дал нестандартно излъчване, което вече жъне успехи на модния подиум.

Юми е родена в Белгия, но във вените й тече японска кръв, което си личи веднага по дръпнатите очи на манекенката. Тя е едва на 16 години, a е висока 178 см. Откритие е на Dominique Models Аgency. Ламберт споделя, че хобито й е да чете модни списания и да колекционира обувки. Също така й харесва да посещава различни места, където да изучава местната култура.

За крехката си възраст Юми вече има зад гърба си редица ревюта за най-големите модни къщи. Доказателство за това са Седмиците на модата за сезон пролет-лято 2013, където младата дама дефилира за много известни брандове.

В професионалната й биография вече присъстват ангажименти за марки като: Christian Dior, Emilio Pucci, Fendi, Gareth Pugh, Giorgio Armani, Honor, Mara Hoffman, Marc by Marc Jacobs, Marchesa, Missoni, Nicholas K, Nina Ricci, Prada, Rachel Zoe и още много други.

* Юми на дефилетата на Emilio Pucci, Giorgio Armani, Prada, Marchesa, Gareth Pugh


* Бекстейдж кадри на Юми по време на дефилето на Emilio Pucci

* Юми на дефилетата на Chanel, Nina Ricci, Christian Dior

Ние сме сигурни, че този списък от модни ревюта ще се увеличава, защото нестандартното излъчване на Ламберт се цени в модните среди. Сладураната беше част от рекламната фотосесия за летния сезон на Benetton, а ние очакваме да я видим в още редица кампании през следващата пролет.

Автор: Делица Цонева