Нов облик за вашите мигли с Christian Diоr

С пролетната си колекция гримове от Christian Diоr ни връщат към своята революционна линия New Look, която през 40-те години на миналия век поставя началото на нов период в света на модата, разчупвайки стериотипите за строг силует.

От френската модна къща ни представят спиралата DiorShow New Look, която придава страхотен нов облик на вашите мигли. Лице на спиралата е красвата Натали Портман, чието елегантно присъствие прекрасно пасва на концепцията на марката.

С изключителна прецизност на нанасянето и специална формула на базата на серум, вашите мигли ще се превърнат във впечатляващо изкушение. Благодарение на своята двустепенна структура, дизайнът на нано-четката позволява да се обхванат дори най-тънките и непокорни косъмчета на миглите.

В комбинация с революционната формула за дълготраен ефект, която придава дебелина и дължина на косъма, козметичният продукт изгражда забележителен обем за по-дръзко излъчване и магнетичен поглед.

Освен това новата спирала изсъхва бързо и не позволява зацапване след нанасяне. Цветовите нюанси, в които може да бъде открита DiorShow New Look са класическото черно, тъмно кафяво и синьо.

Автор: Делица Цонева