Нов парфюм олицетворява женската сила на Бионсе

Изключителната енергия на Бионсе, нейният чар, талант и успехи винаги са били предпоставка, тя да бъде посланик на женската сила, вдъхновявайки много представителки на нежния пол по цял свят. Със своя пореден трети парфюм, звездата отново разпространява това послание.

Новото ухание е кръстено “Rise” (“Изгрев”). Ако първият аромат “Heat” въплъщаваше нейната чувственост, а “Pulse” зареждаше с неизчерпаемата й енергия, то в новия аромат е закоридана женската сила на Бионсе.

“В концепцията на парфюма лежи идеята за силното влияние на жените, преодоляването на трудностите и намирането на вътрешна сила, която ги прави красиви. С новото си секси и изискано ухание Бионсе отново споделя с феновете си нещо лично” – обяснява Марша Брукс, която е вицепрезидент на отдела за глобален маркетинг на Coty Beauty, които пускат аромата на пазара.

Връхните нотки на уханието са чувствен микс от италиански бергамот, кайсия и сорбе от босилек. Те са допълнени в сърцевината на парфюма от орхидея, жасмин и фрезия, а базовите нотки включват кашмир, мускус, ветивер и композиция от дървесни акорди.

Новият аромат ще бъде пуснат на пазара в началото на февруари 2014 г. На разположение ще бъде във флакон от 100 мл, на цената му е $59.