Няколко хитри трика, с които ще го плените завинаги

“Как да спечеля този мъж? А как да го задържа до себе си?”

Това са въпроси, които всяка жена си е задавала в определен момент от живота си. Истината е, че за да се превърнете в единствена за Него, е необходимо да притежавате цял арсенал от качества и умения. Само така ще спечелите сърцето му завинаги!

Не си мислете обаче, че дълбокото деколте и предизвикателното поведение ще го накарат да се влюби във вас. Тъкмо обратното – събуждайки дремещия в него първосигнален хищник, вие го карате да бъде жаден за похот. Но не и за любов.

Всъщност емоционалното привличане е много по-важно от физическото – тъкмо то е в състояние да накара един мъж да повярва, че вие сте перфектната жена. Тогава вие ще заплените мислите му, той ще започне да ви възприема като уникална и специална, а уважението и почитта му са ви в кърпа вързани.

За да възникне това привличане, е необходимо да приложите няколко трика. Усвоите ли ги, за вас вече няма да е проблем да завъртите главата на своя избраник.

И така, нека приемем, че сте на първа среща с мъж. Ако успеете да го привлечете на емоционално равнище, това ще събуди неговия интерес. Много господа страдат от липсата на истински жени, които да предизвикат и тяхната психика, освен сексуалното им желание. Засиленият интерес, от своя страна, води след себе си по-дълбоко привличане. Така със своя потенциален партньор ще попаднете в шеметна и чувствена спирала, която гарантира започването на връзка, изпълнена с взаимно щастие.

Запомнете обаче, че колкото повече настоявате връзката ви да се задълбочава, толкова повече партньорът ви ще се отдалечава. А емоционалното привличане ще отслабва. Ако напредвате стъпка по стъпка, вместо да се опитвате на втората среща да го заведете до олтара, нещата ще се развият много по-добре за вас. Обяснението е просто! Почувстват ли се пресирани, мъжете просто… бягат.

За да се сближите, е нужно да му осигурите психологическо пространство, без въобще да го притискате. Спокойното и лежерно отношение ще го мотивира да ви допусне до себе си. Успоредно с това може да работите над себе си и реакциите си. Има няколко хитрини, които ще ви позволят да задържите интереса му независимо от това в кой етап е връзката ви.

Бъдете уникални и непредсказуеми!

Само така ще съумеете да запазите нивата на емоционалното привличане наистина високи. Всяко ваше действие трябва да го изненадва приятно – в противен случай има опасност бързо да му омръзнете.

Бъдете закачливи и флиртувайте!

Няма значение от колко време сте заедно. Никога не си позволявайте да се успокоите, че е ваш и да започнете да се държите като една от онези скучни жени, които го отегчават безвъзвратно.

Бъдете уверени и спокойни!

Мъжете искат жена, която упражнява контрол върху себе си, върху ситуацията, върху живота си. За да разберат дали срещу тях има уверена и спокойна личност, те я предизвикват. В случай че запазвате самообладание дори при най-грубите му провокации, значи сте намерили ключа към емоционалното привличане.

Бъдете прями и откровени!

Ако сте мили на всяка цена, допускате голяма грешка. Може би каквото и да каже той, дори някоя откровена глупост, вие кимате утвърдително с глуповата усмивка на уста? В такъв случай имайте предвид, че няма да сте заедно още дълго. Мъжете предпочитат тяхната половинка да бъде достатъчно смела, за да им казва истината в очите.

Бъдете готови за промяна!

Слабо вероятно е перфектната връзка да дойде даром. Ако целенасочено работите над себе си обаче, бихте могли да обърнете нещата в своя полза

Ако тези съвети ви се струват полезни, ви препоръчваме да прочетете книгата “Единствена за Него”. Тя съдържа десетки доказани техники и стратегии за привличане, стъпка-по-стъпка съвети за изграждане на перфектната връзка, както и упражнения за личностно развитие. Благодарение на нея ще подобрите осезаемо личния си живот, защото отношенията ви с мъжете ще преминат на едно по-смислено и перспективно ниво!

Източник: Кристиян Коен, „Единствена за него”