Обвинени…..


в модни престъпления до доказване на противното!

Ако държите да се срещнете лично с Парис Хилтън, Гуен Стефани и други знаменитости, то модният арест е мястото, където може да го направите. Следвайки някои от следващите тенденции, гарантирано ще си осигурите анти-естетическа визия, с която рискувате да бъдете арестувани.

В интервю Лейди Гага призова феновете си да не подръжават на визията или държанието й, очевидно защо. Тя се появи на вечеря  в известен Лондонски ресторант в типичния си екстравагантен стил. Трябва да се отбележи, че явно е доста взискателна към кухнята, понеже си носи храна от вкъщи. Но омарът на главата й не е единствената животинска нотка в облеклото. Ако се вгледате, ще забележите пилешко краче, вързано на китката й. Аксесоарите определено отнемат вниманието от прозрачната гумена „рокля“, под която нищо не остава скрито. Марая Кери също не е от стеснителните момичета и за разлика от Гага, при нея има какво да се види. Все пак не трябва да се забравя, че се разголват тези, които няма с какво друго да впечатлят! Бъдете премерени в избора си, въпреки че ако бъдете спряни от полицията в този вид, може и да се разминете с наказанието…

Непремереното разголване е една от подвеждащите  дизайнерски грешки. Ако държите непременно да покажете прелести, не пропускайте панталоните на Прада, които пращат в миналото правилото „да не се вижда бельото“, и могат да бъдат ваши само срещу скромната сума от 315$.

Явно на вечерята заедно с Гага е присъствала и сладката Дрю Баримор, която си е тръгнала с покривката от масата, необозпокоена от органите на реда. Тя се похвали с новата си придобивка на концерт на Green Day, на който се появи в потресаващ вид. Шалчето допълва изтънченият й стил и вкарва допълнителна нотка на непокизъм. Влечението й към карето не спира до тук. Тя продължава  да го включва в гардероба си в странни съчетания, които определено не са част от сценично облекло.

Добра конкуренция на Гага може да бъде Келис. На първите  Annual Data Awards, тя се появи с дизайнерски обувки на Александър Маккуин. Чрез визията си се опита да си възвърне поотминалата слава, но единственото което постигна бе да предизвика бурни коментари относно прилепналия, впит гащеризон и обиците със синджири от носа, напомнящи за един отминал период и доказващи пълно модно безхаберие! Или просто още едно завръщане към модата на 80-те години (Катрин-Зита Джоунс). Гащеризон! Бъдете много внимателни с модела, ако въобще си позволите да го прибавите към гардероба си. Особено ако става въпрос за важно събитие. Неподходящата кройка би загрозила и най-хубавото тяло!

Една от най-големите модни грешки са панталоните тип „харем“, на които много дизайнери залагат. Дънкови „Харемки“ на Жан-Пол Гутие – 285$(на снимката). Това са панталоните с които дупето изглежда не само безформено, но и огромно!!! Гуен Стефани явно не се притеснява от този факт,понеже това е един от любимите й модели, което автоматично й запазва място в модния арест!  Там с право може да й прави компания Пенелопе Круз, която въпреки перфектното си тяло, облечена в този тип панталони изглежда като буренце.

Внимание! Ресни!!!

Ако искате краката Ви да изглеждат дебели и космати, на всяка цена трябва да се сдобиете с панталоните на Греън Армър (1156$). Не е сигурно кое е по-лошо в тези панталони: факта, че изглеждат като огромни космати крака, или прозрачната им задна част. Разхождайки се с тях, рискувате да дадете много повече информация на хората около вас, отколкото те биха искали да знаят!

Ако нямате възможност да си позволите панталоните, съществува друг вариант, с който няма как да останете незабелязани. Само срещу 60$ ще си осигурите безброй причудливи погледи и възклицания.

Запазено място в класацията за модни престъпления имат и животинските шарки. В различните им вариации: тигрови, зебрени, леопардови и т.н., те се използват неограничено от най-малкия аксесоар до зимното палто. Въпреки, че тази тенденция варира от столетия и е адски изтъркана, не спира да се използва от дизайнерите, тя е запазена марка на Роберто Кавали. Ако все пак сте любители на тези шарки, може да използвате и старите си дрехи.

Уитни Хюстън през 80-те години и днес… Заловена на местопрестъплението! Открийте разликите…
Още едно налудничево хрумване са лепенките за плитки дънки. Целта им е да прикрият някои части от тялото, показващи се при клякане или навеждане.

Това откритие предизвиква интереса не само на модната полиция, но и на пазителите на реда в някои по-консервативни държави. Може да се каже, че лепенките предотвратяват престъпления, но дали не е престъпление да използваме лепенките върху нас? Това вече е сложен въпрос, на който всеки трябжа да отговори сам за себе си. Най-лесното решение е просто да не се носят толкова плитки дънки…

В нарушение на модния кодекс  е обвинен и Саймън Берг. Неговата присъда трябва да е сурова, понеже психическите вреди, които е нанесъл на човечеството са доста трудно заличими.
Внимание! Не се препоръчва за хора със слаби сърца!!!

Въз основа на разгледаните модни престъпления, призовавам: Подбирайте внимателно дрехите в гардероба си. Модната полиция дебне зад всеки ъгъл!

Автор: Бистра Нешева