Октомврийски стил, уют и емоции от модните ни корици

В началото на най-есенния месец ние поглеждаме кориците на любимите си списания и изпитваме мигновен уют. Най-вече, защото с нетърпение очакваме да дойде времето, в което сме се освободили от всички работни задължения, сгушили сме се в любимото си кресло с чаша кафе и безгрижно се потапяме в света на есенната мода и тенденции.

Една много нежна корица представя октомврийския брой на списание ELLE. От нея ни гледа прекрасната водеща Виктория Петрова с голяма усмивка на уста, пленителни очи и стилна дантелена блуза. Няма как да не се трогнем, когато погледнем необичайно късите коси на българската телевизионна звезда и разберем, че е дарила голяма част от тях за направата на перуки за жени, загубили косата си в следствие на рак.

Списание AMICA изгрява с лицето на красивата Елена Ершова, за която всъщност знаем толкова малко. Успешният по цял свят руски модел, Мис Русия и Мис Европа съвсем скоро се омъжи за българския бизнесмен Денис Ершов. Корицата на италианското списание се придържа към типичната лишена от цвят, но излъчваща много стил и класа, постановка – Елена с прибрана коса, наведен поглед и нежно бижу.

Сладката малка лъжкиня Луси Хейл се появява на корицата на октомврийския брой на списание Cosmopolitan в доста дръзка изрязана рокля в актуалната комбинация от черно и бордо и разрошена коса. И макар че не разбираме напълно концепцията на тази й фотосесия, която по никакъв начин не разкрива именно най-силните черти на Луси, сме нетърпеливи да прочетем малко повече за нея.

Нежни есенни нюанси и уют струят от корицата на списание EVA, от която ни гледа актрисата Ирмена Чичикова, облечена в стилна черна рокля, с тъмен изразителен грим и прибрана във френска опашка коса. Лицето на списанието е изключително магнетично, цветовете са безгрешно подбрани, а ние няма как да не протегнем ръка към него на стелажа.

Корицата на списание GLAMOUR се краси от актрисата Оливия Уайлд със съвсем естествен грим, топ в бледо розово и стилен шал с голяма роза, която е отличен акцент.