Оливия Палермо с колекция обувки за Aquazzura

Задава се вълнуваща модна колаборация, тъй като Оливия Палермо обедини сили с марката за обувки Aquazzura. Тя си сътрудничи с творческия директор на бранда Едгардо Озорио, с когото са близки приятели, в създаването на линия от няколко атрактивни модела обувки.

Колекцията, наречена Aquazzura x Olivia Palermo, ще бъде представена през септември и ще се продава само в онлайн пространството. Модната икона е създала сандали, ботуши над коляното, обувки на висок ток с платформа и гладиаторски сандали.

“Всяка жена трябва да има перфектните черни обувки с платформа и ток, боти за всеки повод, сандали за парти, секси сандали и обувки, които си отиват с всичко”, казва Оливия.

Вдъхновението на блогърката идва от собствения й гардероб. “За никого не е тайна, че обичам хубавите обувки, така че аз наистина се забавлявах в създаването на “комплект за оцеляване”, необходим за всеки повод и подходящ за жени от всички възрасти. Надявам се жените да се насладят на носенето на обувките, така както ние се наслаждавахме, докато ги създавахме!“, разказа модната икона.

Цените на обувките варират между 600 и 1625 долара. Според Оливия това е разумна цена, защото марковите стоки са много скъпи, а жените биха били щастливи да открият чифт обувки с високо качество и естетичен дизайн.