Оливия Палермо с невероятна колекция бижута в колаборация с BaubleBar

Всяка жена, която нарича себе си любителка на модата, знае много добре коя е Оливия Палермо. Мнозина я смятат за лице на съвременния моден свят, а стила й – за олицетворение на перфектното дамско облекло. Модерна, млада, талантлива, интересна и много вдъхновяваща, Оливия вече години наред е в светлината на модните прожектори и като че ли не омръзва ни най-малко на никого! Точно обратното, звездата участва във все по-нови и интересни проекти, които й помагат да показва завидните си възможности и да развива таланта си. Ние от своя страна, очакваме всичко, което идва от нея, с огромно нетърпение!

Последната новина, късаеща кариерата на мис Палермо, е колаборацията й с известния бранд за луксозни бижута BaubleBar! Вдъхновени от удивителната Оливия, дизайнерите я канят, за да създаде собствена линия бижута. След по-малко от половин година работа, колекцията е готова, а резултатът е повече от впечатляващ! Официалното лансиране на линията бе на 29 септември, когато се появиха и първите кадри от рекламната кампания. В тях Оливия позира със собствените си произведения във фотосесия, в която е свой личен стилист.

Колекцията е създадена за смели момичета, които обичат да се открояват!”, казва самата Палермо, а бижутата са невероятна смесица между виндитж тренд и най-актуалните тенденции от модния подиум. Сред бижутата има такива, които са подходящи за по-бляскави събития или специални поводи, а също и такива, които ще бъдат чудесно допълнение към стилния ви тоалет в ежедневието. За работата си, Оливия казва: „Вдъхновението ми беше основно колекцията ми от винтидж костюми, а също така стари книги с бижута и картини, които съм изрязвала от различни списания и пазила през годините.”

Линията бижута Olivia Palermo x BaubleBar е доста разнообразна, включвайки цели 25 различни предложения. Сред тях са винтидж брошки, обемни пръстени, обеци за хрущяла, арт-деко колиета и гривни и още много други. Безспорно обаче личния стил на едно от най-известните It-момичета на нашето време се усеща във всеки един детайл.

Автор: Преслава Цачева