Омагьосващата Кейт Хъдсън в есенната кампания на Jimmy Choo

Има нещо в луксозните брандове, което ги прави ужасно неустоими и предпочитани колкото и време да минава. Луксът, който стои зад известните имена винаги върви ръка за ръка с високото качество и изящния дизайн – две неща, които безспорно открояват имена като Chanel, Gucci, Louis Vuitton, Dolce&Gabbana, Moschino и ги превръща в модни величия. Сред тези имена се нарежда и британската модна къща Jimmy Chooобувния гигант, наложил името си като абсолютен господар на индустрията, след като изиграва основна роля в модния живот на принцеса Даяна, а след това се превръща в основна тема на разговор между приятелки в супер популярния сериал Sex and the City! Няма жена, която да е мечтае да притежава поне един от луксозните чифтове, които са напълно достойни да заемат място в някой музей.

Но какво прави есенната кампания на Jimmy Choo толкова по-специална от всички останали до сега? Разбира се, че присъствието на удивителната Кейт Хъдсън! Колекцията е вдъхновена от най-известния танц по времето на италианския ренесанс – балетът и от тук можете да предположите какво предстои. Нежните, елегантни и женствени модели в красиви и отличителни цветове са истинска радост на очите ни. Бунтарската и дръзка нотка, която може да се усети в някой от чифтовете страшно много пасва на характера и визията на Кейт. Освен класическите модели, разнообразени от пера, мъниста, сатенени връзки и тънки каишки, есенната колекция на Jimmy Choo включва високи до глезените модели тип боти с отворени пръсти и много блясък.

И имайки предвид, че новата колекция Jimmy Choo е силно повлияна и основно вдъхновена от балета, избора на Кейт не е никак изненадващ! Е, поне за тези от вас, които са запознати поне малко с историята на прочутата актриса и факта, че детството й минава сред пачки тюл, стегнати бодита и клинове и сатенени ленти в косите докато усърдно репетира стъпките в балтната зала, малко по малко извайвайки съвършената стойка, с която е известна днес.

А вие какво мислите за моделите? Кой от тях бихте добавили към гардероба си?

Автор: Преслава Цачева