Ориенталската колекция на Pull&Bear

Ориентът е неизчерпаема тема в областта на модата. Много често дизайнерите и различните брандове отправят поглед на изток в търсене на вдъхновение, за да преплетат богатата култура с модерна визия.

Тази пролет испанската марка Pull & Bear пусна специална ориенталска линия, за почитателите на тази стилистика. Представяме ви част от каталога с интересни модели, които определено привличат вниманието и няма да ви оставят безразлични.

Когато става дума за модни предложения, повлияни от Ориента, веднага се сещаме за богата цветна палитра, металически акценти и десени, бродерии и артистични колоритни щампи. Харесва ни етно звученето, което обаче е представено деликатно и изискано.

Комбинация между изчистени черни облекла и такива, обагрени от детайли създава усещане за баланс и шик. От брандът ни предлагат съчетания като черен панталон със сако на цветя или тъмен блейзер и деним с флорален принт.

Поли и блузи с красиви бродерии носят уникално настроение на визията. Виждаме жилетки, инспирирани от кимоното, масивни ориенталски бижута. Впечатление прави страхотната пандела за акцент, която присъства във всички кадри от фотосесията за lookbook-ът.

Автор: Делица Цонева