Очаква ни обрат в модата през пролетно-летния сезон

Наско Папазов за тенденциите във визиите през пролетно-летния сезон.

Когато говорим за fashion, поставянето на рамки в някои от различните лъчи на модата е пълен абсурд! Sence of fashion – или го имаш, или го нямаш, независимо дали се отнася до дизайна на определена дреха, до прическата, грима, стайлинга, аксесоарите или маркетинговите стратегии. Това е едно от онези неща, за които казват, че или го имаш в кръвта си, или, колкото и да се стараеш, по-добре да потърсиш друга поsока, в която да поемеш.

Nasko Papazov_by Leo Kirilov
Едно такова доказателство за нас е очарователният млад мъж Наско Папазов. Той е собственик на популярния фризьорски салон „N-stage“, но в никакъв случай не си мислете, че границите на творческите му изяви стигат само до вратите на салона. Наско е завършил моден дизайн и не веднъж е споделял за интереса си към цялостния стайлинг. Сами можете да се убедите в креативния му капацитет в следващите няколко съвета, които той сам реши да сподели с аудиторията за предстоящите модни изменения. Съветите му не са само за тенденциите при косите, а при визиите като цяло.

Nasko Papazov_by Leo Kirilov (1)
Богатият му професионален опит е един добър, основополагащ бекграунд, от който можете да се навигирате в доверието си към него, и да се възползвате от мненията му. Работил е с популярни лица от шоубизнеса, модата, бизнеса и политиката. Бил е част от екипите, които се грижат за визиите на участниците в детската Евровизия, Sofia Fashion Week, Dancing Stars, Шоуто на Азис и много други от лицата на българския телевизионен ефир. Работата на талантливия коафьор често блести на кориците на популярни списания като Amica, Joy, Glamour, Cosmopolitan, Story и Hеllo. Наско Папазов е част и от артистичния екип на L’Oreal България. През 2014 година е избран да представи свой проект в категория „Авангардна мода“ на „Артистичен форум L’Oreal“ 2014, което определя като трамплин в своята кариера.

Nasko-Papazov-1

През 2016 година печели престижната награда в категория „Авангардна мода“ на Международния фестивал на прическата и красотата „Sofia Hair Fashion Show“.
Е, това достатъчно ли беше, за да ви убедим в това, че талантът на това момче е третият ръкав в молекулата на ДНК-ато му?
Ето и неговото мнение за новия облик на модата.
„През идния пролетно-летен сезон ще станем свидетели на обрат в модата. Можем да приберем в по-неизползваемото крило на гардероба си панталоните с ниска талия, скини дънките и всичко със слим силует. Те ще бъдат заместени както при жени, така и при мъже, с висока талия, прав до леко разкроен силует и 7/8 дължини. Завръщат се и времената на цветните чорапи“, споделя момчето творец за предстоящите тенденции.
При дамите пеньоарът ще бъде много актуален, точно по онзи начин, по който си го спомняме – както като кройка, така и като десени. При мъжете пък ще наблюдаваме завръщане на гащеризоните и тирантите. Широките якета и суичъри, както и тишърти с правоъгълен силует ще са предложението за гардероба на по-спортните натури, споделя още Наско Папазов.
Професионалният коафьор допълва още, че при дължината на косата в момента няма строга тенденция за разлика от това, което ни очаква през пролетно-летния сезон, а именно средни дължини – до раменете и малко под тях, украсени в изящни пастелни тонове. За най-смелите има и още интересни решения, като пикси и малко по-драстични, но много женствени оцветявания.
В грима, погледът ще бъде насочен към нюд визиите и монохромните цветове. Тотален хит ще са продукти, които могат да се използват за очи, устни и скули – отново в пастелни и леко металически тонове.

slide_nstage
А в случай, че решите да се зпознате с рожбата на Наско Папазов, можете да го направите в сърцето на София на ул. Шар планина 49. „N-stage“ предлага високо качество на обслужване и грижа за клиента в уютна обстановка с минималистичен дизайн. Разполага с екип от девет човека, като освен професионална грижа за косата, предлага и маникюр, козметични услуги и поставяне на мигли.
За още по-невероятни резултати в hair стайлинга, ние лично ви препоръчваме да се възползвате от т. нар. диагностика на косата, която все повече навлиза като практика в салоните. Чрез нея специалистите определят от каква грижа има нужда скалпът и косъмът. Този вид диагностика се предлага за всеки клиент на салона при първо посещение, както и периодично, което позволява да се проследи резултатът от грижите за косата.

Studio-N-Stage-11