Очарование и стил по испански

Тя е тъмнокоса, красива и много естествена. Съчетавайки класическа елегантност с горещо испанско излъчване, Пенелопе Круз се превърна в една от най-стилните и харесвани жени на планетата. Лекият и естествен грим е нейна запазена марка. „Каквото и да направи с косата и грима си, то е класика” казва един от стилистите на актрисата – Данило. Същото се отнася и за гардероба й. Неведнъж тя приковава погледите върху себе си със зашеметяващия си външен вид. Цветът на косата й винаги остава един и същ, но Пенелопе обича да експериментира с прическите, за да придаде на визията си още по-голяма завършеност и уникалност. Неповторимото й артистично излъчване намира израз и в различните „образи”, които си избира за всяко събитие. Виждаме я:


Очарователна по испански


Романтична


Елегантна

Секси


Шармантна


Загадъчна

Чарът на красивата актриса завладя и Lancome, тя стана новото лице на класическия дамски парфюм Lancome Tresor за есенно-зимната им кампания. „Тя е много фотогенична и изглежда направо великолепно” коментира снимките известният фотограф, чието дело е и рекламната фотосесия Марио Тестино. За снимачна площадка е избран легендарния парижки ресторант Hotel de Crillon.
През 2009 година Пенелопе Круз представяше световноизвестната марка Mango заедно със сестра си Моника. Те двете дори направиха собствена модна серия. Преди това актрисата е била лице и на Ralph Lauren Polo, както и модел на модната марка L’Oreal от 2006 година. Днес красивата испанка е рекламно лице на щастието и любовта. Пенелопе очаква първото си дете.

Автор: К.Калчева