Папараците отново запечатаха всеки ход на Ким Кардашиан

Виж Галерията 11 Снимки

Шоуто на Кание Уест винаги е едно от най-бурните събития през седмицата на модата в Ню Йорк. Когато стана ясно, че рапърът няма да покаже нова колекция през изминалия Септември, новината сякаш накара феновете да чакат предстоящата колекция още по-нетърпеливо. Звездата донесе на почитателите си неудържимо вълнение. Да добавим към това факта, че Сезон 5 на марката “Yeezy” е един от най-успешните модни проекти (благодарение на въвеждането на денима и на по-широката гама от цветове).

Имаше много спекулации за това защо Кание не присъства на NYFW и дали в това решение са замесени лични проблеми. Нямаме отговор на този въпрос, но сега е повече от интересно как рапърът разкрива шестия си сезон и новата си колекция.

 

kim-kardashian-yeezy-season-6-first-look-6

 

Тази седмица, “Yeezy” избра да открие Сезон 6 с рекламо лице- Ким Кардашиан. Тя е част от новата колекция на марката и всеки неин ход бе запечатан от папараците. Ким Кардашиан провокира всеки поглед – или поне тези, които можеше да предизвика чрез социалните мрежи- и интернет отново избухна заради нея. Веднъж след като треската от Сезон 6 на “Yeezy” достигна висока точка в социалните медии, марката продължи да пуска всичките си продукти онлайн за предварителна заявка. Това беше най-простичкото и най-успешното разкриване и пускане на нова колекция на “Yeezy”, правено някога.