Парти пътеводител от Jimmy Choo

Всички вече трескаво се готвим да изпратим старата година, за да отбележим тържествено, настъпващата 2014-та. Сигурни сме, че нашите читатели ще прекрачат прага на новата година със стил! Перфектният акцент на визията, разбира се, са шикозните дамски обувки!

Ако все още се чудите какви да бъдат те за Нова година, разгледайте уникалните творения на Jimmy Choo и се вдъхновете от неговите бляскави и елегантни предложения. Дори да не можете да си позволите подобни творения, сме сигурни, че ще откриете достойни “пантофки” като за принцеси, с които да подчертаете финеса си.

Този сезон Jimmy Choo зарадва ценителките на луксозните обувки със страхотен “Party Style Guide” (бел.ред. “Гид за парти стил”), за да ги насочи към актуалните тенденции, на които да заложат за всички специални поводи. Празничните кадри от каталога носят страхотно настроение.

Дизайнерът налага отново тенденцията – обувки и чанта в една стилистика. Ефектен брокат, металически детайли и каишки придават зашеметяваща осанка на обувки, сандали и боти. Класическата черна обувка заема своето значимо място в парти визията, а за дръзките мадами препоръчваме червени аксесоари или сандал с ресни и ток в леопардов стил.

Автор: Делица Цонева