Парти стил за сватби от J.Crew

Обикновено в нашата рубрика “Сватбен ден” даваме съвети за визията на булките, организацията и декорацията на тържеството, днес обаче ще насочим внимание към стила на гостите.

Шаферките и кумовете са неотлъчна част от сватбения ден. При модерните сватби, много често те са облечени в определен стил, подчинен цветово на тематиката на събитието. Тяхната визия трябва да бъде елегантна, но не натрапчива, за да не се откланя вниманието на гостите от булката и младоженеца.

Предлагаме ви да почерпите вдъхновение от страхотните предложения в сватбения каталог на J.Crew. Той е насочен специално към парти визията и стила на всички, които са поканени на сватба.

При дамите виждаме коктейлни или дълги рокли в по-приглушена тоналност като: сиво, шампанско, екрю или наситено морско синьо. Макси роклите също са добро решение за по-тържествени сватби, а на визия с цветя може да заложите, ако празненството е в бохемски и небрежен стил, на плажа, примерно.

Стилът на господата също е много изискан. Прекрасни костюми с шикозен силует в по-класически вариант или свежа идея за комбинация от бежово с карирана риза и цветна синя вратовръзка.