Парфюмите, които никога няма да купите

Cпециално за нашите дами, днес решихме да представим някои парфюми, за които може би не сте чували. Те не са с ухание на разни есенции, цветя, плодове и определено НЕ възбуждат сетивата, но са необикновени– такива, каквито със сигурност ще събудят любопитството ви.

Dust– едно прашно чудо, кръстено не на звездния магичен прах, а на… уличния. Ароматът е с дъх на малките власинки плат, примесени с обществения прахоляк. Е, ако не сте чистили отдавна вкъщи, значи вече знаете как ухае той.

Dzing или общо казано парфюм с мирис на цирк. В него се долавят нотки на животни, дървени стърготини, близалки, бензин. Ако го помиришете, със сигурност ще се сетите за вълнението при гледката на атрактивни циркови номера.

Уникалните парфюми, които никога НЯМА да си купиш!

Flame е създаден специално за мъже, които обичат да са край огъня, барбекюто или пещта – чудесно ухание на… печено месо.

Eau de Stilton може да се ползва и от мъже, и от жени с нервни проблеми и с фетиш към гризачи. Иначе казано, той комбинира ароматните нотки на валериан и синьо сирене.


Secretions Magnifiques – ако има парфюм, който заслужава въпроса „Защо си се появил?“, то това е този. Представен е в добра светлина – мацките ще паднат в ръцете ви и ще сте като звяр в леглото. Е, дали това се дължи на „неповторимата“ му миризма на кръв, пот и сперма… не се знае.

Всъщност, може и малко да се замислим за казано по-горе, след като ви представим парфюма Vulva Original – напълно естествен и непреработен по никакъв начин.

Wode Paint– той е уникален, но не защото ухае на нещо по-специално, за разлика от другите, а понеже е видим. В момента, в който се пръснете с него, кожата ви ще стане синя. Разбира се, след няколко минути натрапчивия цвят изчезва безследно.

Има и още доста странни шишенца, като тези с мирис на суши, гъби, ДНК на холивудски звезди, гараж, библиотека, марихуана…