Перфектните парфюми за лятото

Ах, лято… Сезонът когато заменяме червеното вино с розе, ходим на пикници вместо да се събираме у дома, наслаждаваме се на залезите навън, а не през прозореца, лакираме ноктите си в ярки цветове вместо с тъмни и… сезонът, когато обновяваме парфюма си с такъв, който ухае на свежи цветя, пищни цитруси и леки плажни аромати.

Приготвили сме ви 5 аромата, които директно ще ви телепортират мислено на бреговете на Италия или Гърция. Да не споменаваме и че проучвания доказват, че ароматът може да подобри позитивно настроението ви, да намали стреса, да подобри съня и да помогне за самочувствието.

Chloé L’Eau

Не можете да сбъркате с аромат на Chloé – един от най-женствените аромати по принцип. Класически флорален аромат, съчетан с розова вода и свежа магнолия , този лек и ефирен аромат е идеален за носене през деня.

                                                      Купи парфюм Chloé L’Eau

Twilly d’Hermès Eau Poivrée

Както знаем, при парфюмите важна е и опаковката. Така че, освен че тази бутилка ще бъде много красиво допълнение на рафта ви, то и ароматът му е също толкова великолепен. Съчетанието от розов пипер, пачули и роза, ще извади женствеността ви на показ.

Купи парфюм Twilly d’Hermès Eau Poivrée

GABRIELLE CHANEL ESSENCE Eau de Parfum

Вътре в тази очарователна бутилка се намира красива комбинация от свежи флорали: жасмин, иланг-иланг, портокалов цвят и трева туберроза. Аромат, предназначен да събуди вътрешното ви сияние, което ще ви накара да се почувствате шик …

Купи парфюм GABRIELLE CHANEL ESSENCE Eau de Parfum

Dreams Eau de Parfum

Този парфюм е усещане за свобода- пренася те в друг свят, където цари хармония и непринуденост. Перфектна смесица от Дърво Джошуа, гардения и кактусово цвете. Няма да сбъркате с този парфюм през летните вечери, прекарани в компанията на приятелки.

Купи парфюм Dreams Eau de Parfum

Lancôme La Vie Est Belle

Когато искате ароматът ви да съответства на времето, този топъл флорал ще е най-добрият ви избор. Това, което носи топлината, е червеният ирис, червената ванилия и сандаловото дърво в основата му, съчетани с малини и жасмин.

Купи парфюм Lancôme La Vie Est Belle

 

Разгледайте за още парфюми на notino.bg