Парфюми от Пако Рабан за изискана публика

Пако Рабан представя специалната си колекция GOLDEN STAR за почитателите на Lady MILLION И 1 MILLION, за тези които не биха могли да устоят на изкушението и всички бъдещи изкусители! Луксозната серия за ценители включва елегантни комплекти – за дамите парфюм от 80 ml и стик с грамаж 1.18 g на цена от 153 лв, а за господата тоалетна вода от 100 ml и парфюм в малка разфасовка от 10 ml, на стойност 139 лв. Комплектите ще бъдат налични на българския пазар през месец юни.

LADY MILLION GOLDEN STAR

Екстравагантната Lady MILLION влиза самоуверено. Тишина. Нейният чар прави вълшебства. Очарователна и модерна, с фино чувство за хумор, изключитен чар. Червеният килим чака звездата: Lady MILLION позира пред обективите на разгорещените папараци. Като диамант, нейната многостранна личност ни привлича. Как успява винаги да изглежда зашеметяващо? Кои са нейните оръжия за изкушаване?

Paco Rabanne разкрива едно от тях в новия комплект: GOLDEN STAR

Злато на черен фон с експлозии от светкавици, ароматен златен стик, подчертан с висулки, стои на първа линия. Парфюмът от 80 мл е на втори план. Величествено представяне на безпогрешното изкушаване. По всяко време, навсякъде. Lady MILLION се появява, нежно понесла в шепата си парфюмният стик, който привлича всяко око, стимулира всяко сетиво или просто … изкушава.

Зашеместяваща верижка свързва основните символи на нейната смела и самоуверена женственост – обувка с висок ток, фотоапарат и диамант. Ултра-женствен мини аксесоар, който подчертава чантата, мобилния телефон или козметичната чантичка, при всеки повод. Намек от звезда, запазен само за изискана публика.

КОМПЛЕКТ ЗА КОЛЕКЦИОНЕРИ: 1 MILLION GOLDEN STAR

Тълпата е притаила дъх; папараците са нащрек, камерите готови за снимки. И ето – силует застава на върха на стълбите. Той позира самоуверено с чар и дързост… Арогантност ли е това? Не, чувство за хумор! Светкавиците са го обкръжили вече. Той остава невъзмутим, наслаждавайки се с усмивка на възхищението на своите фенове.

Той конкурира своята партньорка – алтер его – Lady Million. И за да може и той да изкушава, Paco Rabanne подготви колекционерски комплект „Golden Star” и за него.

Като истински арсенал на изкушението, този комплект съдържа 100 мл ЕДТ, придружена от бляскаво златно кюлче, което се превръща в удобен спрей за път при всеки повод. Като непоправим изкусител, 1 Million, използва всяко средство… Благодарение на този луксозен аксесоар, достоен за таен агент, по всяко време, с обикновено натискане, с чувство за хумор: амулетът активира своето вълшебство и утвърждава изкусителната сила на този незабравим аромат.

Новият аромат от Paco Rabanne – Lady Million EDT

Освен луксозните комплекти, през юни на пазара ще излезе новият аромат от серията Million, която започва през 2008 с 1MILLION, продължава с LADY MILLION EDP през 2010 и сега завършва с LADY MILLION EDT през 2012. Уникална тоалетна вода, нова визия, нов клип са част от новата игра, която започва между 1 Million и Lady Million …

По-дръзка и решителна от всякога, Lady Million e непредсказуема. Свободна жена, която стои наравно с мъжа, без да губи и частица от своята женственост. Дри Немингуей, правнучката на Ърнест Хемингуей, е лице на кампанията. Тя е фаталната жена, която знае как да контролира ситуацията. Видеорекламата е създадена под ръководството на шведския режисьор Johan Renck. Модният фотограф Nathaniel Goldberg снима всички визии от самото начало на тази вълнуваща авантюра, наречена MILLION.

Видеото е озвучено с “Do it again” на Chemical Brothers, култова песен специално преработена за този нов филм, станала част от сагата MILLION.

Тоалетната вода Lady Million е свежа и лъчиста. Ароматът е създаден от известната парфюмеристка Anne Flipo, която споделя:

Жената Lady Million е великолепна, винаги въвлечена в съблазън, рискове и съперничество. Познатата ни сила, женственост и чувственост откриваме и в тоалетната вода, но с много по-лъчист и свеж подчерк. Ние заложихме на зелените и флорални нотки като момина сълза, гардения и дори зюмбюл; бели цветя с по-свежо усещане, за да получим отличително изсветляване. Момината сълза е много важна. Ние я избрахме, заради нейната жизнерадостност, свежест и енергизираща зеленина“.

Когато създава флакона на Lady Million, френският дизайнер Noe Duchaufour-Lawrence е вдъхновен от формата и размера на известния диамант Регент (Regent Diamond), изложен в Лувъра в Париж. Флаконът на тоалетната вода Lady Million запазва уникалността на стила на Регент диаманта, то цветовете му са съвсем леко променени. Капачката е с по-топъл, искрящ нюанс, където логото на Lady Million  е вписано с бели букви.