Пастелни нюанси и внимание към детайла за отличителна пролетна визия

Днес за пореден път сме готови да ви представим една от своите любими блогърки, от която не спираме да черпим вдъхновение. Тя е прекрасна млада дама с много нежен и отличителен стил, в който вниманието към детайла, изчистените кройки и нежните материи са на първо място. Започва своя блог през 2012 година, а днес той е един от най-успешните и добре познати в Германия.

Pastel

Става въпрос за сладката Беатрис от The Fashion Cuisine. Тя е от Мюнхен, Германия, студентка е по графичен дизайн и бързо е намерила перфектния начин да изразява себе си. Модата, красотата и съвременното изкуство са сред най-големите й страсти и това лесно може да се види още щом човек разгледа първите страници на нейното малко и много харесвано интернет кътче. Стилът й е лесно разпознаваем. Изчистения и минималистичен вид с щипка френски шик, който Беатрис успява да постигне, рядко може да се срещне сред останалите блогове. Тя е много прецизна в избора на детайли като рядко може да бъде забелязана с огромно и многоцветно statement колие. Предпочита деликатните бижута, които обаче, правилно съчетани, могат също толкова успешно да привличат вниманието на околните.

Днес решихме да ви представим една много типична за нея визия, която успя силно да ни впечатли през изминалите дни и нямахме търпение да ви я покажем!

За ежедневно облекло, подходящо както за университета или офиса, така и за разходка с приятели или любимия мъж, Беатрис избира спортно-елегантен тоалет в много свежи и пролетни пастелни цветове, които просто нямаше как да не приковат вниманието ни. Блогърката облича вечно актуалните скъсани дънки, в който небрежно натъпква класическа синя риза. Добавя и дълго пастелно розово палто със строга кройка, което съчетава с бели кецове. Препратка към мъжкия стил е чантата в цвят тъмно бордо и с дълга дръжка, която небрежно премята на рамо. Единственият аксесоар, който добавя, е семпъл часовник, отново откраднат от гардероба на господата. Това което се получава е един прекрасен и отлично съчетан тоалет, с който определено няма как да остане незабелязана.

Автор: Преслава Цачева