Пенелопе и Моника Крус създадоха колекция бельо

Испанската актриса Пенелопе Крус и сестра й Моника обединили усилията си с марката “Agent Provocateur” за създаването на колекция бельо. Линията се казва “L’Agent” и ще включва 15 различни модела – сутиени, бикини и корсети.

За двете ни с Моника е много вълнуващо да се впуснем в това ново приключение. Винаги сме били големи почитателки на бранда и много искаме сътрудничеството ни да продължи дълго време. Много сме щастливи, че ставаме част от този прекрасен екип“, заяви Пенелопе.

Идеята за сътрудничество се родила, когато Моника била избрана за лице на рекламната кампания на марката за сезон есен-зима 2012-2013 г. Тя била изключително ентусиазирана от дизайна на колекцията.

Моника беше чувствена в нашата рекламна кампания, а Пенелопе винаги е била муза на Agent Provocateur. Пенелопе и Моника са дългогодишни почитателки на нашето бельо и внесоха нова чувственост на дизайните на марката. Работата със сестрите Крус беше прекрасна възможност да създадем една колекция и да засилим още повече връзките на марката с тях“, заяви творческият директор на модната марка Сара Шотън.

Сестрите участвали активно във всички аспекти на работния процес. Очаква се партньорството да продължи минимум пет години. Колекцията ще бъде пусната в продажба през август догодина, информира БГНЕС.