Перла в нощта

Италианският луксозен бранд за бельо „La Perla” се е превърнал в абсолютно олицетворение на елегантността, изяществото и сексапила. През всеки сезон марката ни предлага изобилие от уникални модели, с които не само можем да омайваме мъжете до нас, но и да се чувстваме истински жени – красиви, самоуверени и фини.

Седмица преди празника на любовта – Свети Валентин, започваме трескаво да мислим как да изглеждаме по-съблазнително и изпепеляващо. Затова днес ви предлагаме да разгледате рекламната кампания на „La Perla”, в която страстта и женствеността заемат доминираща позиция.

Пролетно-лятната колекция на италианската марка за бельо изобилства от разкошни комплекти – сутиен с бикини или стринг, еротични корсети, деликатни нощници и халати. Пищна дантела, тюл, сатен и ликра обгръщат женското тяло и го превръщат в божествено произведение на изкуството.

Бродерии и волани подчертават извивките на дамските форми. От брандът са заложили на разнообразие в цветовата гама, за да подчертаят индивидуалността на различните по характер и стил жени. Виждаме дръзко черно, страстно червено, романтични телесни нюанси, нежна мента и сияйно жълто.

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Страстна и игрива с бельото на Passionata

Секси подготовка за месеца на любовта