Перфектният булчински грим

Рокля: избрана. Местоположение на сватбата: избрано. Цветя: избрани. Наближава сватбеният ден и в списъка със задачи остава едно единствено нещо-гримът. Без значение дали имате избран гримьор за повода или не, има няколко важни правила в сватбения грим, които трябва да знаете, които ще ви спестят неприятни моменти. Най-важното за един сватбен грим е той да бъде устойчив и възможно най-близо до вашия ежедневен грим, който обикновено си правите, за да се чувствате спокойни и уверени. Сватбения ден не е моментът, в който да експериментирате със щури идеи за грим, защото вероятността после да съжалявате е голяма. Важно е той да бъде нежен и също така да излиза красиво на камера. Какви стъпки и продукти могат да допринесат за перфектната сватбена визия?

Преди същинската част, грижата за кожата е много важна в този специален ден. Гримът не трябва да е прекалено лъскав или да превръща лицето във восъчна статуя (това е тенденция, която все още съществува само в Instagram). Не наблягайте на силно контуриране, а по -добре е използвайте руж, за да моделирате формата на лицето, като получите абсолютно естествен резултат, който придава на лицето свеж и спокоен вид.  Що се отнася до цветовете, върху които да се съсредоточите това лято, може да  смесите по -фините перлени розиви и телесни нюанси.

Купи база Estee Lauder

 

Купи руж Benefit

Преминавайки към очите, водоустойчивите формули са задължителни, за да се предотврати размазването на грим в резултат на многото сълзи (от радост), които ще пролеете. Сенките за очи трябва да са светли, със светли и сатенени нюанси, за предпочитане под формата на прах, за сияен и елегантен вид. За да се осигури перфектна продължителност на сенките за очи, също е полезно да се нанесе преди грима за очи специфичен продукт, който усилва цвета. По -късно можете да нанесете и молив или водоустойчива очна линия, за да засилите още повече визията. Що се отнася до водоустойчивата спирала, нашият съвет е да изберете тази, която обикновено използвате, в зависимост от вида на миглите и резултата, който искате да постигнете.

Купи водоустойчива спирала MAC

 Устните със сигурност са един от най -важните елементи на булчинския грим. Внимавайте обаче да не използвате само формули, които лесно се премахват, защото в някои моменти вероятно може се наложи да носите маска, все пак живеем във времена на пандемия. Ако гримьор прави вашият грим, си подсигурете същото или подобно на това червило, което професионалиста е използвал, за да можете да поддържате сами гримът си през целият сватбения ден. 

Купи матиращо червило MAC