Перце за акцент

Всички дами, които обичат авангардното и артистично проявление на модата знаят, че цветните и нестандартни акценти придават прекрасен завършек на визията. Тъй като през този сезон дизайнерите са обърнали поглед към природата, една от актуалните тенденции са перата.

Те присъстват както в облеклото, така в аксесоарите. Според нас тези елементи стоят много по-естетично и закачливо като малък детайл към вашия аутфит. По тази причини ви предизвикваме да заложите на “перце за акцент”. Може да изберете обеци, колие, брошка или диадема с пера.

Много модни къщи създават истински ювелирни произведения с пера от различни птици. Дизайнери като Isabel Marant, Lizzie Fortunato и Eddie Borgo залагат на този мотив както в пищни колиета, така и в обеците. Подобни модни придобивки разчупват визията и внасят доза шик и авангардност.

Много знаменитости също обичат този тренд. Повечето от тях залагат на обеци с дълги атрактивни пера. Този аксесоар е много подходящ за стрийт излъчване. Личности, които имат афинитет към тази тенденция са Ванеса Хъджънс, Джесика Шор, Парис Хилън, Джесика Бийл, Гуинет Полтроу и други.

За смелите ни читатели, които обичат ефектните аксесоари сме избрали няколко атрактивни модела от колекциите на онлайн магазините newlook и yoox.com. Подбрахме различни артикули като обеци, колие, диадема и брошка. Възползвайте се от предложенията, защото цените са супер атрактивни!

Автор: Делица Цонева