Петият рожден ден и незакопчаното копче на Prince George

22 юли 2018 година е денят, който бележи петата година от живота на най-големия син на Kate Middleton и принц Уилям – Prince George. Той отпразнува рождения си ден на частния остров на семейството Mustique, където всички са на почивка. Въпреки че това са лични поводи за празник, от двореца Кенсингтън нe пропуснаха публично да отбележат празника, като пуснаха специален портрет на принца. Снимката е направена от Matt Porteous в деня на кръщенето на малкия му брат Prince Louis в Clarence House.

prince-george-official-portrait-5-birthday-z
В чест на големия ден на малкия човек по-рано тази седмица Royal Mint пусна нова монета от 5 паунда, изобразяваща великия „Св. Георги и дракона”. Можете да се сдобиете с ваша собствена монетка на сайта на Royal Mint за £13, както и със сребърен вариант за £82.50.

prince-george-five-pound-coin-1531924950-custom-0
Всички говорят за този портрет и за принца. Ето един малък детайл, който показва, че принц Джордж е дете като всички останали.
Ако се вгледате внимателно в снимката, ще забележите, че последното копче от ризата на първородния син не е закопчано. По принцип не е нищо кой знае какво, но имайки предвид пословичната прецизност на кралските особи при обществените им появи, едно незакопчано копче си е сериозен пропуск и истинска сензация.
Да е жив и здрав принцът и дано да го възпитат така, че един ден да управлява с чест, разум и достойнство!

Вижте и снимки на неговите роднини на същата възраст.

Kate Middleton at age 5
Kate Middleton на 5
Принц William на 5
Принц Harry на 5, принц Wiliam на 7
Meghan Markle на 5
Принцеса Diana на 5
Принц Charles на 5
Кралица Elizabeth II на 5
Принц Philip на 5

Вижте удивителната прилика между принцеса Даяна и принцеса Шарлот.

princess diana at age 5

И нещо забавно – как биха изглеждали принцовете остарели.

princes-493310

Редактор: Марина Делева