Любимите ни онлайн тренировки по пилатес

Пилатес не е за всеки, но трябва да бъдем честни, че една от малкото тренировки, които наистина имат видим ефект след броени сесии. Помага за гъвкавостта, силата, тонизиране и оформяне на тялото, а същевременно усещането докато изпълнявате упражненията е приятно. Веднъж седмично 40-50 минутна тренировка е напълно достатъчна за да подобрите физическото и психическото си здраве. Ако искате да спестите пари от скъпи Пилатес студия, вижте нашите любими видео уроци, които ще са ви напълно достатъчни за успешна Пилатес сесия у дома.

Иса Уели- 30 минутна тренировка у дома

Ако искате да увеличите гъвкавостта и да тонизирате долната част на тялото си,  Иса Уели ще ви преведе през тази 30-минутна пилатес сесия, която е с ниско натоварване и с умерен темп.

40-минутна тренировка с Никол

Тук ще намерите синтез на пилатес и йога за цялостна тренировка на тялото. Ще работите с всеки мускул и част от тялото си в продължение на 40 минути, като в края ще се чувствате балансирани и укрепени.

30-минутна тонизираща тренировка и Лоти Мърфи

За наистина интензивна тренировка по пилатес, разчитайте на това 30-минутно видео да ви я осигури. Лоти Мърфи ще тренира корема, глутеусите и гърба ви, за да укрепи и тонизира тялото ви.

Купи спортен клин

Купи спортен клин

Купи спортен клин