Плажен стил от Blumarine

За радост на всички ни времето става по-топло и слънчево, затова мислите за море и ваканция, нахлуват все по-често в съзнанието ни. На подиума днес ще „наблюдаваме” страхотна плажна мода, заредена с много усещане за шик, романтика и сексапил.

Предлагаме ви да разгледате колекцията плажни облекла, бански и аксесоари на модна къща Blumarine. Линията съчетава понятия като елегантност и женственост, благодарение на утвърдения усет на Ана Молинари към стила. Тя успява да подчертае най-изящното присъствие на нежния пол, независимо от повода.

Италианската дизайнерка знае как да създаде модни творения, с които да бъдете в центъра на вниманието и плажната колекция на Blumarine не е изключение. Флорални и животински принтове грабват окото, понякога самостоятелно, друг път смело комбинирани помежду си.

Виждаме различни бански – в две части, цели модели с изрязани мотиви, допълнени от красив халат, цветно парео, плажна туника или рокля. Декорации от любимите на Молинари 3D цветя правят модерните бански още по-ефектни. Облеклата в колекцията са подходящи за плажни партита и разходки край морето.

Цветовата палитра ни потапя в море от романтика с нюанси като: тюркоаз, циклама, виолетово, ментово и лимонено, за да бъде лятото шеметно, стилно и колоритно!

Автор: Делица Цонева