Плисето продължава да превзема улиците

В последно време има тенденции, които се задържат повече от един сезон. Една от тях е плисираната пола, която продължава с пълна сила да завладява улиците. Все повече жени оценяват практичността и красотата на този задължителен моден артикул.

Дължините при плисираните и свободно падащите поли варират – еднакво актуални са както тези с дължина до коляното, така и моделите, стигащи до земята. Подходящи за повечето жени са полите до коляното, а по-закръглените и по-високите дами биха изглеждали чудесно в модели, дълги до земята.

За да разкриете напълно елегантността на плисето, е хубава идея да приберете топа в полата, даже можете да добавите колан, който да завърши цялостната визия. Разбира се, идният сезон е най-подходящ да съчетаете полата с пуловер, който изглежда добре и без да бъде прибран.  

При цветовете и принтовете няма ограничения. Няма да сбъркате нито с ярките цветове, нито с по-меките тонове. Още по-интересни са полите с абстрактни, геометрични, флорални и животински мотиви. По-екстравагантните поли ще бъдат акцентът във вашия аутфит, затова ги съчетавайте със семпли топове, подчертаващи красивия им дизайн. Материите сащо могат да варират, така че действайте смело!

Ето и нашия избор за плисирани поли:

Купи сребърна плисирана пола

Купи пола Polo Ralp Lauren

Купи пола G-Star Raw

Купи плисирана пола

Купи плисирана пола Guess

Купи черна плисирана пола

Купи плисирана пола на цветя