Под сянката на шапката

По традиция всяко лято ви даваме идеи за шопинг на летни шапки, защото те са един от най-необходимите и изискани аксесоари, допълващи визията на дамите през горещия сезон.

Защо е толкова важна шапката? Първо тя е изключително практична, защото предпазва деликатната кожата лицето и деколтето, както и косата от вредното влияние на UV- лъчите. Второ – независимо дали събирате тен на плажа, разхождате се в града, планината или се забавлявате на някое весело лятно парти – шапката е сред аксесоарите, които ще направят излъчването ви запомнящо се и различно.

Моделите с периферия са сред най-шикозните “представителки”, защото хвърлят загадъчна сянка на погледа, а освен това носят усещане за класа и изисканост. Препоръчваме ви голяма капела в класическата черно-бяла тоналност, защото с нея ще излъчвате елегантност, а освен това лесно се съчетава с най-различни комбинации от летния ни гардероб и винаги ще е модерна като цветна гама.

Плетените шапки тип федора са също прекрасен акцент към облеклото ви.  В градска среда, на летен фестивал или на брега на морето – те са ултра модерни и атрактивни. Вече се предлагат разнообразни вариации – с ефектни цветни ленти, с “обре” оцветяване, на райета, с графични принтове и прочие.

Селектирали сме няколко прекрасни модела в различна стилистика от онлайн магазините. Артикулите, които подбрахме са от сайтовете: shopping-terapia.com, boohoo.com и newlook.com. Придайте чар и магнетизъм на визията си през лятото с шикозна шапка!

Автор: Делица Цонева