По волята на царицата

Лятото почти изтече между пръстите ни и с леки стъпки есента се подава любопитно зад ъгъла, напомняйки за себе си. Освен, че ни скъсява топлите, летни дни, тя ни маха и от екрана на телевизора. Да, както всяка есен, така и тази, очакваме сензационни формати, които да ни залеят от всеки канал на родните телевизии. Едно от най-одумваните, оплюваните, но и чакано с голям интерес, риалити е Big Brother или по-скоро VIP Brother.

39074855_1918794701511419_1575841453865697280_n

Всяка година Нико Тупарев и огромен екип от продуценти и сценаристи прекарват месеци в трескава подготовка, за да зарадват своите зрители с нещо уникално, грандиозно и тотално ново, невиждано досега. Всяко издание на формата излиза с обща тематика, която определя, както интериора и екстериора на къщата, така и селекцията на участниците. Тази година риалитито е под гръмкото мото „По волята на царицата!” или VIP Brother – Женско царство.

paco

Можете да си представите за какво става въпрос и още отсега можете да развихрите фантазиите си за това какво точно ще се случва под покрива на най-тиражираната и луксозна къща в България. Само че този път смели информатори разпространяват сведения, че предаването ще се излъчва не от една, а от цели две къщи, в които участниците ще бъдат разделени на лагери от богати царици и бедни придворни слуги. От екипа обещават абсолютен матриархат в телевизионния ефир и пълно подчинение на мъжката част от съквартирантите. Дали ще стане така можем само да гадаем, тъй като всички сме виждали шокиращите обрати във вече уж познат сценарии.

618x346

Каквито и изпитания да е подготвил Големият брат за своите принцове и принцеси и ще има ли еднолична царица на имението в Нови Хан ще разберем от 10-ти септември по NOVA телевизия.

Основното нещо, което в момента вълнува съзнанието на уважаемия зрител, е точният списък с участниците, които ще минат по червения килим, за да прекрачат лъскавия праг на новия си дом. Няма как да дадем 100% достоверен подбор на имената, тъй като това си остава право на формата и NOVA телевизия. На нас ни е позволено да спекулираме с няколко, до болка познати и искани, имена. Но пък сме убедени, че все някое от тях ще стане обитател на къщата. Най-силните предположения са за поп-фолк певицата Глория и дъщеря й Симона Загорова, като дори спрягат няколко числа за хонорара на двете. Казват, че Глория ще се разкрие, но само за около две седмици, срещу скромните 80 000 лева, докато се предполага, че Симона ще остане повечко, отново срещу солидна сума.

gloria

Някои сайтове, обаче, писаха, че Глория категорично отказала да влезе и познавайки темперамента на грандамата да българския поп-фолк, не е изключено това да е истина.
Следващото почти категорично предположение е за Рут Колева, защото дамата вече е доказала в друго риалити, че е способна, както на сплетни и интриги, така и на това да не премълчава истината в лицето на никого, особено на колежките си от поп-фолка или плеймейтките. Точно такъв психологически профил е нужен на типа формат, който поддържа Big Brother. За нея дори се твърди, че ще се лиши от свободата си срещу 75 000 лева.

Рут Колева
За Васко Найденов също тръгнаха числата в сумата от 240 000 лева, която той щял да подели с приятеля си и импресарио Ивайло Манолов, но, очевидно недоволен, Васил КАТЕГОРИЧНО отрече тези слухове.
„Отказах им и повече не сме имали разговори. Сега гледам, че пак се пише за евентуално мое участие в предаването наесен, но съм категоричен – нищо такова няма да се случи. Ако реша да участвам някога в подобен формат, лично аз първи ще го обявя в пресата и ще съобщя хонорара си на българския народ.” Това бе изявлението на Васко Кеца пред „Уикенд”.
Друга българска естрадна икона също се предполага, че ще влезе да кръстосва шпаги пред очите на хиляди зрители и това е Ева от група Тоника.

Image_4717682_128_0

Слухове за нейното влизане имаше и през 2017-та, когато плъзна информация, че в последния момент била заменена от Маргарита Хранова. Ако всичко това е истина и Ева влезе във формата, силно се надяваме да изчисти от всякакви измислици историята около влизането си.
Някои от уж сигурните съквартиранти били Валентин Кулагин и неговата абсолютна опонентка Нора Недкова, но, разбира се, никой от тях не е потвърдил или отрекъл истинността на това твърдение. Все пак клюките говорят, че Нора е казала ‘Да’ срещу 40 000 лева.

00-50
Другото име от по-лековатия бранш е това на Благой Георгиев, и никак не е изключено. Все пак, ако сте обърнали внимание, обикновено, преди да влязат в къщата, участниците минават през друго риалити – Черешката на тортата. А и типажът характер на Джийзъса пасва идеално на търсенията на българския зрител.

660_15804378a1d785658877abd7fd2e96e9-horz (2)

След него, евентуално, ще се нареди и „светата троица” на родния скандал Алисия, Ники Михайлов и Николета Лозанова. За последната вече е крайно време да влезе, защото всички спрягат NLO за ежегоден обитател на дверите в Нови Хан. Тримата със сигурност ще разиграят зрелищен спектакъл, защото за никого не е тайна, че, независимо коя ще е двойката, винаги има конфликт с третото лице.

IVP9137_4
Още една плеймейтка се предполага, че ще се изявява три месеца пред стотиците камери и това е Жанета Осипова, за която е почти задължително да влезе, защото определено има нужда от популярност. Запознатите говорят за скромната сума от 15 000 лева за хонорар.
Из пространството се носи слухът, че световноизвестен български топ модел ще огрее къщата на известните с присъствието си.

Ралица Балева

Спрягат се две имена – това на Ралица Балева, която живее в Маями, и Кремена Оташлийска, за която се твърди, че е отказала защото предложената сума възлизала на неин хонорар за един снимачен ден. Все пак да не забравяме, че тя е една от музите на Karl Lagerfeld и лице на Chanel.
Следващото име, което не е чак толкова изненадващо, имайки се предвид настроящото й разклатено социално положение, е на вдовицата Анита Мейзер, която бе пусната под гаранция преди около два месеца, но за да влезе във Vip Brother със сигурност й трябват куп разрешения.

Image_6129083_128_0
Майката на Сузанита Шенай отрече дъщеря й да е получавала покана за участие, но семейството е готово да стане част от предаването, стига да е в пълен състав.
Лора Караджова пък каза пред светското списание LOVE style: „Каниха ме от няколко формата, няма да коментирам кои са те, но все още не съм решила дали ще участвам изобщо и в кое. В момента чакам най-добрата оферта.”

570881
Определено от Big Brother България залагат на сигурна аудитория. Канят се хора, които имат фенове и подражатели.
Очакваме тази година да бъдат разбити всякакви клишета, но това не означава, че задължително ще е с положителен заряд. Въпреки че парад на излагацията и безкрайните напивания и скандали може всъщност да вдигне рейтинга до желаните нива. VIP Brother или резил на високо (ВИП) ниво? Ще разберем след няколко седмици.

39024147_1918795188178037_6697040507769454592_o

Редактор: Марина Делева