По улиците на Париж

Street style от Седмиците на модата е един изцяло различен свят, на който не се обръща толкова внимание, колкото на случващото се в емблематичните сгради, в който се извиват дългите пътеки, по които се разхождат специално стилизирани хора, със специално стилизирани дрехи. Въпреки че тази тенденция започна да се разбива на парчета, и между пукнатините се прокрадва светлината на онзи, другия, свят, където се случва магията. Магията на обиконовения човек, на иситнския ценител, на този, чийто свят започва и свършва с модата – обикновена, истинска, понякога евтина, но винаги пропита с много страст и любов.

Untitled collage (5)
Карето, като тенденция, за която ви разказахме в предния материал, е една от най-често срещаните.

Untitled collage (6)

Street style-а не се прави за слава или пари, той е най-чистият първообраз на любовта към модата – това е най-висшата мода – тази, която е направена не само от ръцете на твореца, но и от неговото сърце.

Untitled collage (7)
За райето също ви разказахме.
Untitled collage (8)
Въпреки дъжда и прахта, вятърът не успя да издуха ентусиазма на fashionистите и те разходиха приказни бели тоалети.
Untitled collage (15)
Друг тренд, за който ви говорихме, са ярките цветове.
Untitled collage (14)
Те намериха израз под най-различни форми, материи и съчетания.
Untitled collage (13)
Пухчетата също бяха често забелязвани по парижките павета.

Untitled collage (12)
Трябваше ни доста време, за да можем да селектираме точно тези визии от парижките улици, които ви показахме досега като тенденции за следващия сезон.

Untitled collage (2)
Ето го и така удобният гащеризон.
Untitled collage
Грациозните котета показа изключителен стил.

Разбира се, колоритът и многообразието по улиците на световната столица на модата бяха нестихващи и в никакъв случай не спират до тези модели, които ви поакзваме.

Untitled collage (10)
Ето го и червения винилов тренч на Блейк Лейвли.

Untitled collage (11)

Искаме да ви разкрием магията на свободния дух и да ви помогнем и сами да създавате шедьоври от стари дрехи, изтъркан деним, флората и фауната в гардероба си и всичко, което ви кара да се усмихнете щом го погледнете.

Untitled collage (3)

Untitled collage (4)
Денимът!

Бъдете смели! Модната индустрия е един от световните отрасли, над който няма наложено морално вето, или, ако случайно има такова, то ние сами си го налагаме.

Untitled collage (19)

Untitled collage (1)
Винил и кожа.

Някои от визиите, които сме подбрали буквално са събрани от каквото е попаднало под ръка на личността, кяото я носи, други са по-сложни, но не и невъзможни. Съзнанието ви е открито, а смелостта е на макс. Позволете си го!

Untitled collage (17)

Untitled collage (16)

Untitled collage (18)
Точковата система.
Автор: Марина Делева