Правете тези вежди САМО у дома

annabel-meggeson-weekend-beauty-edit-_-best-brow-tips-_-red-online

Ако позанемарените и обемисти вежди на Кара Делевин ви се струваха неприемливи и странни, то сега ще ви покажем какво се случи след нея. Въображението на make up артистите и fashion влогърите не се спря дотам, просто да ги остави да растат и да се „веят“ на воля. Трябваше да се стигне много далеч – да се разделят, да се разрошат, да се разрешат на път, да се удължат, да се украсят и какво ли още не, веждите. Сега ще ви покажем едни от най-сладките до най-абсурдните тенденции във веждооформянето. Дали ще си изберете нещо?

 

Вежди във формата на перо

brows-crazy
Започнаха като шега, а шокиращо бързо се превърнаха в приемлива тенденция. Може би е така, защото в тях има запазено нещо женствено и естетически приятно.

 

Вежди във формата на пауново перо


Същите като предишните, но с цветна украска накрая.

 

Вежди със сърчице

heartbrows-e1510046143559
Тази тенденция още не е достигнала пълния си потенциал, защото до момента се появи само в Instagram и не излезе по улиците на реалния живот. Самата идея да си обръснат веждите във формата на мъничко сърчице, отказа хората още в зародиш.

 

Вежди тип негатив


Те, по-скоро, напомнят на ситуация, в която кола-маската се е разпростряла на повече площ, отколкото е трябвало.

 

Сплетени вежди


Всъщност, това не са наистина сплетени вежди, а фотошопирани такива. Поне така обясни създателят им – 17-годишният Ерос Гомез, който първо около час се занимавал с гелове, четки и макиажи за вежди, за да успее да постигне този ефект, но после решил, че и фотошоп ще свърши тази работа. Не че няма последователи, които не опитаха този тренд и собственоръчно.

 

Веждите на McDonald’s


Тази тенденция трябваше да сложи край на всички подобни, но – НЕ! Ако искате да „избистрите“ погледа си и да го направите „по-изразителен“, боядисайте собствените си вежди в телесен цвят, а над тях вдигнете високи арки. И, воала! Вече изпъквате изразително.

 

Вълнообразни вежди


Това не е много крещящ тренд, защото, ако се загледате внимателно, ще установите сами, че всъщност не е чак толкова отвратително. Може би, защото те, все пак, се доближават до естествената форма на надочното окосмение.

 

Фолийни вежди

За някое тематично парти – да. Може би на тема – Опаковката на моя обяд.

 

Змийски вежди

gucci-snake-brows
Добре че изпълзяха само по подиума на ревюто на Gucci.

 

Вежди във формата на пенис

capture9
……………………………………………………………………………………..
(многоточието описва най-точно и всеобхватно мнението ни за този тренд)

 

„Ореол“ около веждите


Тази тенденция също не е толкова шокираща. Това просто е специална техника за оформяне. Трасирането на веждата около самата нея, оставяйки малко празно пространство, за да се създаде супер остър, дефиниран ръб. След това се добавят малко сенки, за да се постигне по-дълбок поглед.

 

Вежди тип „бодлива тел“


Агресивно? Може би. Но този вид го категоризираме, по-скоро, към сладките тенденции. Освен всичко останало, са лесни за направа – малко гел, разресване нагоре и надолу на равни части, и готово.

 

„Тройни“ вежди

triple-brow-trend
Какво пък толкова, ако имате, вместо две – шест вежди. Както казва мечо Пух – „Колкото повече, толкова повече!“

 

Вежди във формата на „китуйки“


Това вече беше поп тренд, който, обаче, не обхващаше цялата вежда, а само ъгълчето й. Какво пък – дайте воля на замаха си, и обръснете няколко милиметра на още 4-5 места.

 

Вежди във формата на светкавица


Спокойно, тук няма да се налага никакво бръснене, а само драматична игра с четката и сенките.

 

Вежди „конска опашка“


Както се променят тенденциите в прическите, така е и тук, че даже някои направо се крадат от тях. Както сами виждате, не е нещо кой знае колко стресиращо. Даже веждата си „следва своя собствен ход“ и (ррррр) спира. Толкова!

 

Вeжди „Nike“


Тези са за истинските фенове… #justdoit

 

Вежди „корона“

brow-crowns-e1511336796739
Най-накрая една тенденция, която показва какви сме отвътре – кралски особи. Лесно се постига – разресвате ги нагоре, запечатвате ги с гел, и „залепяте“ кралското – с помощта на бижута за вежди.

 

Драконови вежди

dragon-brows (1)
Същите като кралските, но без камъчетата, и с опашка накрая.

 

Вежди „шапката на дядо Коледа“


Тези са само за празник! И то за Коледа. Ако сте луди по Коледа и винаги се обличате празнично, не забравяйте и малките детайли.

 

Вежди във формата на рогца на еленче


Тези отново са за коледното ви парти. Те са си произведение на изкуството. Можете да добавите червен нос, за да пресъздадете Рудолф. Или да разпръснете сняг по клепача, за повече ефект.

 

Вежди във формата на „коледно дръвче“


В случай, че нямате място в дома си за такова, кой е казал, че не можете да го „сложите и украсите“ върху лицето си? Всички обичат да се снимат до (дървото) елхата.

 

Вежди с коледни топки

pri_62361192
Още една идея за коледното парти.

 

Разделени вежди


И тук няма рязане или бръснене. Всичко се постига само с макиаж.

 

Вежди в цветовете на дъгата


Те, всъщност, са много тренди и cool, така че – давайте смело!

 

Сключени вежди

21910722_120829061998030_5940670314240278528_n
„Бъдете естествени! Не противоречете на природата!“
Тези вежди е най-добре да си останат в историята и на лицето на Фрида Кало.

 

И още нещо сладко за финал – Бляскави вежди

Автор: Марина Делева