Празник и за ноктите

Винаги сме смятали, че празниците стават още по-хубави, когато внесем една малка частица от тях в различни аспекти от ежедневието си. В това число влизат визията и красивата ни осанка!

Затова днес ще ви заредим с прекрасни идеи, как да си направите очарователен и свеж пролетен маникюр, вдъхновен от Великден. Разбира се, колоритът и атрактивните шарки на яйцата са основните елементи на инспирация, от които можете да взаимствате при декорацията на ноктите си.

Много подходящи са пролетните символи като цветя, разцъфнали клонки в романтична тоналност. Някои модни блогъри, дори си правят маникюр с моркови, носещи асоциация с великденските зайчета.

Пастелната палитра е чудесно решение за маникюр, повлиян от празника. Нежни нюанси като лилаво, розово, небесно синьо, мента и бяло се съчетават много естетично. Ако сте сръчни и умеете да рисувате, направете закачливи рисунки на зайче, яйца или шарките им в стилизиран вариант.

Небрежни цветни петна или нокти лакирани в различни свежи оттенъци също са ефектни идеи за великденски маникюр. Много интересни са интерпретациите на пъдпъдъчи яйца, които лесно се постигат с деликатно нарисувани точки или с брокатен лак, чийто частици имитират петънцата по черупката.