Празничен декември на страниците на любимите ни модни списания!

Дългоочакваният празничен декември месец вече е тук! Заедно със списъка ни с подаръци и дългото ни писмо до Дядо Коледа, в ръце стискаме и декемврийските броеве на любимите си модни списания, от които месец след месец черпим безспирно вдъхновение! Страниците им са обсипани със съвети за перфектната празнична визия и предложения за подаръци, които няма да откажем да видим под елхата си на заветния 25 декември!

От корицата на декемврийския брой на списание ELLE сериозно ни гледа талантливата актриса Кристен Стюарт, която е получила от редакцията бляскавото определение „Феномен” и то облечена от глава до пети в… Chanel, разбира се! Освен едно искрено интервю с нея, на страниците на списанието ще откриете сведения за последните зимни модни тенденции, а също така един до болка откровен разговор с бившата първа дама на Франция – Сесилия Атиа, който всяка една жена задължително трябва да прочете!

Списание EVA ни предлага един уникален декемврийски брой – най-дългият издаван през тази година със своите 256 интересни страници! На корицата е прима дамата на българската музика, признатата по цял свят заради своя безспорен талант Райна Кабаиванска, която тази година навършва 80 години. Списанието предлага особено близък допир до живота на Кабаиванска, в един специален репортаж проведен през трите дни, които екипът на EVA е прекарал с гранд дамата в Модена, Италия.

Корицата на списание AMICA отново ни грабва с изящния си изчистен стил и непреодолим минимализъм, които за пореден месец силно ни привличат към изданието. Страниците, както винаги, са изпълнени с бляскави фотосесии, стилни и красиви дрехи, модни съвети и коментари на признати авторитети от света на модата и стила. Ще попаднете и на една много правилна и различна от всичко до сега равносметка за успеха и пътят към него!

От първата страница на списание Glamour, с безкрайно сините си очи, нежно ни гледа Наталия Водянкова – една наистина впечатляваща жена! Бляскавата й рокля, на фона на нежни винено червени нюанси, ни подсказват за един празничен брой, в който ще получим нужната доза вдъхновение за специалния тоалет по време на коледните и новогодишните партита. В броя също така ви очакват и много съвети за запазване на здрав дух и здраво тяло… дори и след безкрайните празнични сладки, обилно поляти с тонове греяно вино!

И тъкмо когато се бяхме притеснили, че скоро не сме виждали лицето на Рита Ора, ето я и нея – на корицата на списание Cosmopolitan! Британската певица и безспорна модна икона сякаш е навсякъде (през февруари ще се появи дори във филма “50 нюанса сиво”) и тук ще разберете не само защо, но и каква е цената на тази главозамайваща слава. В броя ще откриете още много празнични идеи, мечтани подаръци и стилни предложения!