Превърнете се в кралица на пролетта с Givenchy La Revelation SS16

Имаме доста причини да очакваме пролетта с нетърпение и една от тях е новата пролетна колекция гримове на Givenchy! Givenchy La Revelation SS16 makeup collection предизвика повече вълнение и нетърпение от редица празнични кампании на различни модни брандове. Продуктите от бюти линията ни отвеждат на пътешествие към бляскавата и свежа пролет и красивите нюанси на розово, алено червено и прасковено, карайки ни искрено да съжаляваме, че машината на времето все още не е изобретена.

Според последни сведения, идващи директно от модната къща, Givenchy La Revelation SS16 makeup collection ще се появи първо в Азия – през Януари. Европейките и американките обаче ще трябва да изчакат още мъничко, защото месеца на представянето й тук ще бъде чак Март 2016. И в случай че се чудите от къде може да се сдобиете с ексклузивните гримове, ние сме на среща, за да ви припомним, че в България колекциите на Givenchy Beauty се срещат в парфюмерии Sephora.

Докато през зимата преобладават тъмните нюанси на червилата, тежкия вечерен грим, сивите и черни тонове  и червените устни, според Givenchy пролетта и лятото ще бъдат точно обратното. Цветовете са толкова свежи, ясни и светли, че приложението им ни се струва страшно далечно и бленувано. Фокусът е върху очите, защото устните остават бледи и естествени. Погледа обаче се подчертава от красивите нюанси на синьо, жълто и зелено, които се преплитат в една нежна и елегантна комбинация.

В колекцията Givenchy La Revelation SS16 makeup collection ще срещнете богата селекция от продукти, които включват: Givenchy Mister Scrub, Givenchy Mister Gentlebalm, Givenchy Ombre Couture в два нюанса – светло синьо и цитрусово жълто, Givenchy Liner Couture, Givenchy Phenomen “Eyes Mascara, Givenchy Le Vernis, което ще бъде в лимитирано производство.

А вие какво мислите за колекцията? Допадат ли ви свежите нюанси?

Автор: Преслава Цачева