Преди лятото в перфектна форма с ултразвуково стопяване на целулита

UltraShape Power използва импулсен ултразвуков сигнал за разграждане на мастните клетки

UltraShape Power премахва до 20-30% от мастната прослойка с една процедура
Отпадъчните елементи от разрушените мастни клетки се обработват и изхвърлят от организма

UltraShape Power е един от най-успешните уреди в света за ултразвуково разграждане на мастни клетки, който вече може да бъде открит и в България сред професионалното оборудване на клиника за естетична дерматология ATA DERMA – Пловдив на д-р Снежана Атанасова.
d-r Snejana Atanasova_ATA DERMA (5)
Апаратът използва импулсен, фокусиран ултразвуков сигнал за механично (нетермично) разграждане на мастните клетки в предварително фокусирана област, при контролирана дълбочина. Импулсната енергия задейства не-термичен механичен ефект, който се насочва само към мастната тъкан. За разлика от класическата технология ултразвук, импулсната позволява контрол на температурата.

d-r Snejana Atanasova_ATA DERMA (1)

Най-често третираните участъци са тези, където се натрупват повече мазнини – корем, бедра, седалище. Фокусираният ултразвук с висока енергия въздейства до 1,5 см. в дълбочина, като може да бъде насочен точно към желания слой с подкожна мазнина. Притежава видео камера за проследяване и насочване, както и монитор за проследяване и ориентиране на интуитивно функциониращия потребителски интерфейс с интегриран клиничен протокол. При необходимост от оформяне на горната и долната част на корема, хълбоците и външната част на бедрата се използва U-SCULPT апликаторът, където мощността на фокусирания ултразвук е по-висока. UltraShape Power премахва до 20-30% от мастната прослойка с една процедура.

d-r Snejana Atanasova_ATA DERMA (3)
След процедурата с UltraShape Power се отделят триглицериди и отпадъчни елементи от разрушените мастни клетки, които се обработват и изхвърлят от естествените физиологични и метаболитни процеси в организма. Резултати от публикувани клинични проучвания показват, че освободените триглицериди не се натрупват в кръвта или черния дроб. Процесът се извършва без да се вреди по какъвто и да е начин на кожата, кръвоносните съдове, нервите или съединителната тъкан.

d-r Snejana Atanasova_ATA DERMA (2)
Резултатите показват, че при проведени три сесии, клиентите виждат средно намаляване на обиколката с 4 см. След като мастните клетки са унищожени и премахнати от зоната на третиране, резултатът се очаква да бъде дълготраен. Тази продължителност, разбира се, зависи и от здравословния начин на живот и хранене. Мастните клетки се изчистват от организма от 2 до 4 седмици. Намаляването на дебелината на нежелания слой се наблюдава в първите 14 до 28 дни след третирането.

d-r Snejana Atanasova_ATA DERMA_ (2)
Процедурата с UltraShape Power е абсолютно безболезнена и значително по-кратка и ефективна от други апарати за премахване на мазнините от тялото. Няма странични действия, възпаления или изтръпване, кожата е гладка, тялото оформено.

d-r Snejana Atanasova_ATA DERMA_ (3)

Повече за производителя на VBeam Perfecta – Syneron Candela:
Технологията на компанията дава възможност на лекарите да предоставят усъвършенствани решения за широк спектър от медико-естетични нужди, включително промяна контура на тялото, отстраняване на нежелано окосмяване, премахване на бръчки, премахване на татуировки, интимно здраве за жените, подобряване на външния вид на кожата чрез лечението на повърхностни доброкачествени съдови и пигментни лезии, лечение на акне, вени на краката и целулит.

d-r Snejana Atanasova_ATA DERMA_ (1)