Представител на FTV впечатлен от Биляна Йотовска и шоуто й

С впечатляващото танцово шоу „Клеопатра” Биляна Йотовска и нейните момичета взеха дъха на всички гости в най актуалния клуб по родното Черноморие, Hacienda Beach в Лозенец.

Красавицата и секси антуражът й от Secret Garden трогнаха дори Николас Росел, представител на FTV и енергийната напитка на модния бранд. Цяла вечер французинът не свали очи по родните хубавици, а накрая ги покани и на предстоящото голямо парти на f 88 и f 18, което ще се състои през септември в Монте Карло.

В тузарския курорт ще се съберат шоу звезди от цял свят, които са верни фенове на енергийния елексир, съдържащ плодът акай. Червената боровинка в момента е хит по целия свят и много популярни личности я използват в менюто си. Николас остана истински впечатлен от шоу спектакъла, който се разрази на метри от морския залив, където се намира и Hacienda.

Специални гости в звездната вечер бяха топ-моделката и актриса Венета Харизанова, която дойде в компанията на родния модел Александър Андонов. Красавецът от няколко години живее в Америка, но в момента е на почивка в България. Поп певицата Ирина Флорин също се забавляваше в Hacienda Beach и не пропусна да си поговори с мениджъра от FTV. Сред празнуващите край морето се открояваха Мис България 2011 Ваня Пенева и тв водеща Ива Атанасова.