Прелест и магнетизъм с Dior

Френската марка Christian Dior отново реши да заложи на магнетизма и чувственото излъчване на Саша Лус, след рекламата на аромата Диор Адикт. Компанията продължава сътрудничеството си с руската красавица, която набира все по-голяма популярност в модната индустрия.

Русокосата хубавица е лице на есенно-зимната линия гримове на бранда за 2014-2015 година. Фотосесията, представяща новите тенденции при декоративната козметика е дело на известния фотограф Стивън Мейзъл, а кадрите са много очарователни и вдъхновяващи.

Типично в духа на есенния сезон е и палитрата при всички страхотни продукти от новата линия гримове. От модна къща Dior акцентират на сексапилните алени устни и меките златисти нюанси при сенките за очи, а Саша показва тази прелестна осанка, по най-добрия начин.

Разбира се, марката предлага различни вариации при цветовете. Коралово и розовите оттенъци добавят романтичен щрих на дамското лице. При сенките за очи гамата е разнообразна, но задължително с металически частици, отразяващи есенните лъчи на слънцето. Маникюрът е нежен или по-драматичен.

Разгледайте всички продукти от колекцията на френския гигант и си набележете находки, които ще направят визията ви през новия сезон изпепеляващо женствена и секси! От края на август козметичната колекция е пусната в продажба в специализираните магазини.

Автор: Делица Цонева