Премерена аристократичност и вечен стил в пролетната кампания на Massimo Dutti

След предходния си силен сезон, в който брандът Massimo Dutti заложи на класическите изчистени линии на жокейските облекла (виж ТУК), сега е време за още една колекция, която да ни накара да очакваме с нарастващо нетърпение топлите пролетни и летни дни. Отново успяваме да се изумим от невероятните сила и класа, които моделите излъчват, създавайки усещане за аристократичност и синя кръв.

Пролетно-лятната кампания на Massimo Dutti е истинска наслада за всеки любител на модата. Ще имате възможност да се насладите на нежна цветова гама, решена предимно в топли нюанси – бежово, каки, охра, кремаво бяло преобладават, отлично допълвани от стилни акценти. Синьото, като запазена марка за брандът и актуална модна тенденция, присъства в цялата си прелест и нюанси, за да допринесе за свободното и неангажиращо излъчване на моделите.

Силуетите са семпли и удобни, а вдъхновението отново е аристократичния спорт езда и всички негови атрибути. За това не ни учудват високите кожени ботуши, белите панталони с висока талия, изчистените ризи. Интересното е, че колекцията носи и едно силно неангажиращо и свободолюбиво послание, което веднага ни кара да я припознаем в стила на 70-те. Фееричните материи, удобния дизайн, сандалите с връзки и многобройните ресни ни напомнят за актуалния бохо-шик стил, с щипка от приключенската същност на дивия запад.

За мъжете Massimo Dutti залага на класическите риза, сако и панталон, които обаче се разнообразяват от интересни принтове и стилно съчетание на цветовете. Дозата аристократичност може да бъде усетена във вталените палта и елегантната кърпичка, която се подава от джоба до ревера. Брандът смело включва панталоните, които завършват малко над глезените, а също така уютните плетива за по-хладните вечери. Аксесоарите за господата са изчистени и семпли.

За снимките на страхотната рекламна кампания са избрани моделите Матиас Лаурисен, Николай Даниелсън, Алиса Аман и Ванеса Аксентето. И за четиримата това е първа фотосесия с бранда, но отлично допринасят за цялостното премерено елегантно и невероятно стилно излъчване, което е запазена марка на Massimo Dutti.

Автор: Преслава Цачева