Приказна модна феерия от Paloma Fashion

Блясък, лукс, разкош и много нежност – така може да се определи новата колекция на PALOMA FASHION с дизайнер Поля Кинова. Със своя индивидуален твочески почерк тя предлага една приказна колекция, в която тоалетите подчертават женствеността и формите на тялото. Моделите са елегантни, с интересни дизайнерски решения, които разкриват индивидуалността. Колекцията е съобразена с целта на ателието – да създава неповторим и уникален стил за всяка жена и да подчертава характера на младите момичета.

Предпочитаните материи за 2014/2015 г. са нежни и изчистени. Сред тях са: естествените коприни и органзи, шифони и матовите материи. Дантелата продължава да властва с пълна сила в официалната мода. В последната колекция на PALOMA FASHION са използвани бляскави и разкошни дантели, с които умело са украсени тоалетите. Използвани са също ръчни декорации от ефирни цветя, богато декорирани с приказни кристали и деликатни пайети.

При цветовете за поредна година се забелязва, че т.н. nude color или телесен цвят, както и всички негови нюанси са лидер при избора на рокля. Нежна пудра, тъмно синьо, зелено в почти цялата му палитра, ярки наситени цветове – това са предпочитаните тонове. Класическото черно и червено стоят на пиедестал при търсенето на подходящия модел.

Специално за избора на тоалет при абитуриентките, дизайнерката Поля Кинова споделя: „При избора на официална рокля, младите момичетата напоследък залагат на по-семпли и непринудени модели. Все повече те избират рокли с къса и така наречената миди дължина. Предпочитания имат към по-прибраните линии на русалка и права рокля. Голотата остава на заден план, затова залагат на рокли с различни дължини ръкави и модели, които са покрити с дантела в горната си част. Всички тези актуални предпочитания са залегнали и в нашата най-нова колекция. ”

Всяка дама иска да изглежда блестящо на официално събитие, а всяка девойка желае да е най-красива на своя абитуриентски бал – дизайнерите знаят това най-добре. А екипът на PALOMA FASHION предлага незабравими официални тоалети, в които всяка жена може да преоткрие себе си като приказна героиня.