Приказна феерия от Blumarine

Колекциите на Blumarine винаги са наслада за почитателите на женствеността и естетиката. Пролетната кампания на италианската марка те потапя в приказен свят, изтъкан от изящество, светлина и ефирност.

След като през есента видяхме горещата Кандис Суанепул да представя творенията на Анна Молинари, сега е ред на нежната Тони Гарн, която е новото лице на бранда. Нейното романтично излъчване напълно подкрепя концепцията на фотосесията, от която струи витално настроение.

Топмоделът позира на морския бряг, заобиколена от пеперуди. Тя застана пред обектива на известната фотографка Камила Акранс. Тони ни прилича на морска сирена – мистериозна, чувствена и напомняща видение. Разминаването на силуета в част от кадрите, е трик, който допълнително усилва тези характеристики.

Стайлингът е в абсолютен синхрон с образа на Гарн. Подбрани са прекрасни вталени рокли от лек тюл с множество фини бродерии или дълги творения от ефирен шифон с нежни принтове. На една от снимките топмоделът позира с бански, а на друга с красив тренчкот с флорални мотиви в червена гама.

Жената Blumarine е по-нежна, изящна и фина от всякога, а пролетта ще е наситена с много романтика…