Провокиращ и секси, 1 Million от Paco Rabanne се завръща с ново лице!Лошото момче
Джентълмен

Всичко това отнема само едно щракване! Вълшебно движение на пръстите, определя този жест. И докато знаем, че мълчанието е злато, точно този момент го разтърсва и разбива  на парчета, разтваряйки неговата същност, за да създаде духът му: ароматът.

Ароматът, който успешно прелъстява и е изградил име в ексклузивния клуб на най-търсените и модерни невероятни аромати. Целият свят сега живее в уникалния ритъм на 1 Million. Това е, защото всеки избира златото за свое мото и става господар на собствения си живот, безстрашен таен агент, за който само небето е граница. Джентълмен, на който света  е в краката, но той знае, че сърцата са най-добрата награда и чувствата са найкрасивите трофеи. Имайки златният мироглед за живота, той открива щастието във всеки един момент, посреща предизвикателствата, както ти поемаш погледите, непоказвайки никога ръка, винаги отдавайки се на златото, което запълва сетивата с всеки един дъх.

Простотата на формата, силата на златото

Завладяващият и опияняващ ритъм на 1 Million eau de Toilette – живот като приключение и неговите златни проблясъци на всички флакони и истории, които биха могли да се разкажат. Фантазията сега е един приказен живот.

С простотата на формата си и силата на златото, дизайнера на този иконичен флакон, Ное Душафор-Лоранс, успешно предава своето желание във фино стилизиран, неподвластен на времето и вечен флакон, на който е изписан с шрифт, напомнящ на не по-малко легендарния западен свят – елегантно гравиран знак и логото: 1 Million.

Комплекс, изглеждащ като алхимия

Щракването с пръсти оставя незаличима следа по кожата: следа на аромат, чийто състав е преди всичко комплекс, привидно изглеждащ като алхимия: с връхни нотки на кървава мандарина и мента, последвани в сърцето от роза абсолют и нотки на канела, усещане за светла кожа и амбър в основата.  Тайна с омагьосващ чар, създадена от дуо експерти и артисти: Оливър Пишокс и Мишел Жирар.  Без постижението на тези  двама майстори парфюмеристи, аромата 1 Million eau de Toilette нямаше да постигне същия успех.

Кинематографично черно-бяла класика

И накрая, визията! Щракването на пръстите, увековечено от майстора фотограф Джордж Харис, кинематографско черно-бяло, което се превърна в класика. Моделът, Шон О’Прей, с арогантен блясък в очите, няма и косъмче, което да не е на мястото си, облечен в смокинг, безупречен, но и както винаги контрастиращ с решителна воля и неудържим контрол върху ситуацията. Абсолютен. Авантюристичен, да, но само ако си струва…1 Милион.

Съблазнителен, елегантен и очарователен, той се придвижва пред завистливите погледи. Той играе с живота си, сякаш е игра на покер, да знаеш кога да изиграеш картите си, ако това е необходимо. Готов да получи това, което иска, той знае че златното кюлче може да му спечели играта. Усмивката му предизвиква тръпки и въздишки на удоволствие, върховната фантазия на перфектния изкусител. Той е сигурен, че ще получи всичко което си поиска, и много повече.