Пролетен полъх с предложенията на IKEA

Навън все още може да е зима, но в света на модата и интериорния дизайн, отдавна витае свежо пролетно настроение. Колекциите за новия сезон вече са готови и ни очакват със страхотни предложения, които ще ни донесат много естетика и приятни емоции.

Днес ви предлагаме да разгледате фантастичните идеи за обзавеждане на IKEA за сезон пролет-лято 2013 година. Като всеки път, новата колекция грабва вниманието с огромно изобилие от иновативни решения за декорация на дома. С предложенията на марката може да обновите атмосферата във всяка една стая – от кухнята, трапезарията и хола, до спалнята, детската и банята.

Изключителен колорит, артистични шарени принтове при възглавници, килими, пердета и завивки, както и интересен дизайн при мебелите грабват окото на мига. Ярки цветове, бродерии и романтични щампи на цветя ще придадат нов облик на стаите в дома ви, а графични мотиви като райета и точки в текстила са прекрасен акцент за модерното поп арт звучене.

Колекцията на IKEA включва мебели, спално бельо, текстил и различни декоративни аксесоари за обзавеждане. Впечатление правят спалните с вдъхновяващ скандинавски дизайн, изработени от дъбов материал. Цветен лак при мебелите ги кара да оживеят в духа на пролетния сезон.

Автор: Делица Цонева