Пролетна еуфория с BSK by Bershka

Стрийт модата се е превърнала в начин на живот и себеизразяване, затова когато искате да заредите всички със своя позитивизъм и весел характер, дрехите ви могат да изиграят ролята на посредници!

Каталогът на линията BSK by Bershka за месец април е толкова жизнерадостен, колоритен и свеж, че веднага те кара да си представиш как модните изкушения от пролетната колекция на испанската марка ще внесат положителни емоции в ежедневието ти!

Практични, младежки и изключително цветни са всички облекла и аксесоари, с които на мига ще спечелите вниманието на околните. Виждаме кокетни рокли с ретро привкус или ефектни тропически принтове, очарователни къси гащеризони, практични панталони, къси топове и тениски с най-различни принтове, кожени якета и комфортни облекла от деним.

Аксесоарите, разбира се, са финалната нотка, която допринася за позитивната пролетна “еуфория”, както я наричаме ние! Изобилие от атрактивни гривни с пъстроцветни мъниста ще придадат бохемски щрих на аутфита, а шапки с флорални принтове, цветни кецове и още много други детайли ще изпълнят с живот визията.

Заредете се с настроение и модни идеи за пролетта от страхотните кадри, на които виждаме моделите да позират на разкошен дигитален фон с екзотични цветя…

Автор: Делица Цонева