Пролетно настроение и свежест от кориците на модните списания

И през този месец намираме време да си откраднем час, който да прекараме в компанията на любимите си модни списания. Свежата пролетна визия на кориците истински ни вдъхновява смело да експериментираме с тоалета си, да творим, да бъдем активни. Ако все още не сте имали време да разгледате следващите корици, то непременно отделете по няколко минутки около великденските празници и почивки. Няма да съжалявате!

Списание ELLE веднага грабна вниманието ни със своята страхотна и много свежа пролетна корица, която се краси от очарователната Пирина. По-навътре моделът разкрива подробности около своя живот, тайните си за красота и предстоящите планове в кариерно отношение. От броя ще научите още кои са най-актуалните модни тенденции за пролетта не само при дрехите, но също така грима и прическите. Предстои ви и една много любопитна среща с шестимата най-известни и успешни български писатели. Не го пропускайте!

За пореден път AMICA ни кара да останем безмълвни пред изключителния вкус и стил, с които е аранжирана заглавната им страница. Броят е много обещаващ! Толкова много, че вече го препрочетохме… няколко пъти. Амбициозната редакторка ни предоставя възможността да се срещнем с няколко страхотни и независими млади дами, за които модата е страст, а стремежът за успех е първата мисъл сутрин. Освен това ще сверите часовника си с тенденции от бляскавите подиуми и най-актуалните събития от родните модни среди.

Няма как да не се усмихнем, когато видим корицата на списание EVA! Толкова много ни впечатли, че макар и силно закъсняващи за среща, пак намерихме време да спрем, за да си купим един брой, а после нетърпеливо да го прелистваме под масата. На корицата е страхотната и адски забавна Милена Маркова, известна повече като Маца, а визията й ни напомня за Кейти Пери. И ако корицата не ви е убедила вече, че предстои един страшно интересен брой, то думите няма да имат значение!

Този месец списание Glamour залагат на двойната корица. Или по-точно две прекрасни дами – Карли Клос и Тейлър Суифт. Чак сега забелязваме, че двете спокойно могат да минат за сестри. Тук обаче се появяват в стилна фотосесия, която задължително трябва да видите! Истинско пролетно вдъхновение! От броя ще научите още не едно и две неща за най-актуалните модни тенденции, а също така ще имате възможността да се отдадете на типично женски размисли за нашумелите „50 нюанса сиво”.

Списание Joy също веднага хваща погледа ни със своята страхотна свежа и пролетна корица! От нея ни гледа невероятната Рита Ора, която в този брой ще ви позволи да надникнете в нейния луд и див свят и ще ви разкаже за бъдещите си планове и за успеха на едно британско момиче. Освен това ще имате възможността да научите подробности около най-актуалните тенденции при грима, прическите и грижата за тялото.