Пролетно настроение и свежи цветя в спалнята!

Докато приятните пролетни лъчи огряват клавиатурата в момента, в който пиша тези редове, започвам да се оглеждам наоколо и да си мисля, че е време за промяна. Не само в гардероба ни, но и в обкръжаващия ни свят. В това, което виждаме всеки ден около нас! Кога беше последния път, когато купихте букетче цветя просто, за да ги потопите във вазичка и да ги сложите на работното си бюро, за да се радвате на красотата им? Или последния път, когато избрахте шарената, цветна и пухена химикалка, която всеки път ви кара да се усмихвате, пред скучната и практична такава? Ако дори за момент сте се замислили за отговора на тези въпроси, знаете, че е време за промяна!

Днес започваме от едно често подценявано, но много важно място! Спалнята е най-ценното кътче в домовете ни,  дори и да не го осъзнаваме! Именно там презареждаме енергийните батерии, за да бъдем готови за силен старт на следващия ден. Поради тази причина спалнята трябва да бъде също толкова уютна и приятна за вас, колкото и останалата част от жилището. За това днес ви представяме прекрасните пролетни предложения от страхотния бранд за интериорен дизайн Bahar Home&Hobby, който заедно с любимия онлайн магазин Secret Zone предлага красиви и висококачествени спални комплекти на намалени цени!

Свежите и многоцветни предложения ни грабват с пленителните си принтове, които отлично ще разнообразят всяка спалня, внасяйки не само цвят, но и уют и качество за вас и цялото ви семейство. Днес подбрахме своите най-любими предложения от огромния каталог на Bahar Home&Hobby, но вие може да разгледате всички артикули точно ТУК. Сред колекцията ще срещнете и много идеи с оригинални детски спални комплекти, които истински ще зарадват малчуганите.

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева