Пролетта на Louis Vuitton

Виж Галерията 23 Снимки

Louis Vuitton е марка, която се изменя и развива, за да ни предложи винаги най-доброто. Френският моден бранд сподели виждането си за пролетта на 2017-а и впечатли модните редактори с яркото излъчване на линията си. Днес ви представяме една колекция, изпълнена с очарование и изтънчен усет към добрия вкус.

KIM_0101

Пролетта на Louis Vuitton е елегантна, а в нея няма нищо крещящо или прекалено дръзко. Цветовете, които преобладават са бялото, черното, зеленото и синьото. Харесахме златния пуловер, който ни кара да мислим, че именно златният цвят ще е хитът на пролет 2017.

KIM_0141

KIM_0127

Принтовете на точки и квадрати приковават погледа, а съчетанието им е още по-интересно. Карираните десени също са предпочитани от френската марка, а ние ги намираме за особено модерни в монохромен стил.

KIM_0871

Моделите на полите и роклите от колекцията са издължени, по тялото или в права кройка. Тук няма прекалено разкроени линии или oversized модели, както при останалите колекции за пролетта на 2017-а. Louis Vuitton определено успяха да грабнат вниманието ни, защото са различни и носят излъчване, което не можем да подминем без да му се усмихнем. Цялата колекция може да разгледате в нашата галерия със снимки.