Пролетта разцъфва на модните корици с Prada

Жизнерадостно настроение струи с пълна сила от модните списания през пролетта. Изданията от цял свят ни зареждат със свежа енергия и усещане за красота, показвайки ни актуалните тенденции. Красиви цветя разцъфнаха върху много модни корици, показвайки ни новата колекция на Prada, която е вдъхновена от флоралните мотиви и естетиката на далечния изток.

Даутцен Кроус е лицето на японския Vogue за месец април. Манекенката позира със сексапилен моден сет в черно със стилизирани цветя, които са водещ мотив в колекцията на Миучия Прада. Драматичен грим и женствена прическа допълват визията й.

Дария Уербоуи пленява от корицата на мартенското издание на Vogue Украйна. Моделът носи бюстие, къси шорти и разкошно пухено палто, отново с флорален принт. Корицата на Harper’s Bazaar Australia за март месец е белязана от чувственото излъчване на Лара Стоун, която е облечена с атрактивен тоалет в стил японско кимоно. Ансамбълът на Prada в пастелно зелено е с апликирани флорални мотиви. Фотограф е Kacper Kasprzyk.

С идентичен стайлинг от новата колекция на италианката марка са белязани две корици за март месец. Сибуй Назаренко позира за испанското издание на Marie Claire, снимана от Benjamin Vnuk. Със същата блуза, но допълнена от пола виждаме датската манекенка Патриция ван дер Влиет като лице на турския Vogue. Прическата и гримът носят ретро естетика.

Автор: Делица Цонева