Първата снимка на бебето на Бионсе и Джей Зи

Едва ли сте пропуснали новината за раждането на първородното дете на звездната двойка Бионсе и Джей Зи. Момиченцето, което кръстиха Блу Айви се появи на бял свят на 7 януари в клиниката Lenox Hill Hospital в Ню Йорк. Щастливото семейство беше запазило целия етаж на болницата, за да си осигури спокойствие и да предотврати изтичането на снимки в интернет пространството. Въпреки взетите мерки, преди няколко дни се появи кадър от анонимен автор, където виждаме усмихнатата майка, обгърнала новороденото бебче.

Имайки предвид, че Бионсе е една от съвременните модни икони, със сигурност Блу Айви ще бъде в центъра на медийното внимание. Любопитно ни е дали, певицата ще повтори примера на Вики Бекъм, която постоянно демонстрира как облича дъщеря си с дизайнерски дрехи.

Звездното семейство, засега отказва да продате официална снимка на бебето си. По този повод известни светски медии, направиха любопитна класация за най-скъпоплатените кадри с децата на известните. На първо място се нареждат близнаците на Анджелина Джоли и Брат Пит – 14 милиона долара. Цената за снимката на близнаците на Дженифър Лопес и Марк Антъни беше на стойност 6 милиона долара, а на трето място е първият официален кадър на Шайло Джоли-Пит за 4.1 милиона долара.

Автор: Делица Цонева