Първи кадри от кампанията на Рияна за Dior Secret Garden

Ето, че първите кадри от една от най-вълнуващите и очаквани колаборации вече са в интернет пространството и тази сутрин нямаме търпение да ги споделим с вас!

Рияна вече официално е едно от момичетата Dior, взимайки участие в небезизвестната кампания на модната къща Secret Garden. Известно е, че името е запазена марка за най-изтъкнатите музи и посланици на добра воля за бранда като в нея са се снимали вече красавици като Чарлийз Терон, Натали Портман, Марион Котияр и Дженифър Лоурънс. По традиция краткия филм, носещ загадъчното заглавие, е заснет зад бляскавите врати на пищния дворец „Версай” в Париж – може би най-подходящото място, което въплъщава изтънчения стил и луксозна природа на Dior.

Факт е, че Рияна е първата чернокожа жена, която участва в кампания на модната къща. Но как точно барбадоската с екстравагантен поп стил и иконично лице се вписва в поредицата от класически нежни красавици като гореизброените? На този въпрос отговаря Сидни Толедано: „В този кратък филм Рияна просто знаеше как да се сработи в Версайския дворец. Тя притежава точно този тип елеганс – забелязахме го още от първия момент! Освен това може много да те изненада. Може да бъде непредвидима и това ни харесва! Точно този тип силен характер търсим.”

И макар, че Рияна от години наблюдава колекциите на Dior от първите редове по време на седмиците на модата, колаборацията с бранда идва доста късно. Дали връзката между певицата и модната къща ще бъде дълга и плодородна, тепърва ще разберем. Не можем обаче да отречем, че тези първи промоционални кадри ни впечатляват наистина силно. Рияна просто знае как да заблести. Камерата на Стивън Клайн я следва сред сенките на нощта в Божествения салон, през коридорите на който тя забързано подтичва, а след това я улавя, танцувайки в Огледалната зала под звуците на нов сингъл – Only If For A Night, който ще бъде част от предстоящия й албум. „Тя е като богиня. Само че достъпна богиня. Начинът, по който се движи, е част от течението на новото поколение” допълва Толедано.

Вече нямаме търпение да станем свидетели на дългоочаквания кратък филм Secret Garden, който ще бъде представен на 18 май. Ние, разбира се, няма да пропуснем да го отразим!

Автор: Преслава Цачева