Първи кадри от кампанията Versace и H&M!

Още през юни ви зарадвахме с новината за модната колаборация между италианския бранд Versace и любимата на много хора шведска марка H&M, която пролетта идва и в България. Колекцията ще бъде налична в магазините от 17 ноември, но най-после се появиха първите дългоочаквани кадри от рекламната кампания.

Моделите, които представят облеклата са Саша Пивоварова, Линдзи Уиксън и Дафне Гроенвелд. Донатела беше споделила, че ще потърси муза в архивите на марката, тъй като нейно вдъхновение за колекцията е работата на брат й Джани Версаче.

Първите рекламни снимки от фотосесията ни показват Линдзи и Дафне облечени с тоалети, повлияни от рок тенденциите. Кожени якета, топове и разкроени поли с готическо звучене почертават чара на блондинките. Облеклата и аксесоарите са обсипани със ситни кристали.

Саша Пивоварова изглежда ултра дръзка, облечена с цветен ансамбъл включващ рокля, клин и яке с идентичен десен. Облеклата са изцяло щамповани с флорални и животински елементи и мотива символизиращ Versace.

Ние нямаме търпение да видим цялата кампания, но отсега сме сигурни, че това сътрудничество ще бъде успешно! Открихме, че в руското издание на Vogue има подробна статия за съвместната работа на двата бранда. Вижте снимките, на които се виждат още от атрактивните артикули за колекцията!

Автор: Делица Цонева